INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GETAFE

Adrian Gonzalez a fost dat afară de la echipa tatălui său!

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2010 00:00

Getafe a renunţat la mijlocaşul Adrian Gonzalez, fiul antrenorului Michel. Fostul mare "vîrf" a atacat: "S-a decis asta doar fiindcă-i vorba de băiatul meu".

A fi la echipa antrenată de tatăl său reprezintă, în mod normal, un avantaj pentru un fotbalist. Automat, acesta poate fi susţinut, protejat, chiar favorizat, poate avea parte de un tratament preferenţial din partea celorlalţi. Situaţia nu este însă perfect valabilă şi în ceea ce-l priveşte pe Adrian Gonzalez. Mijlocaşul spaniol a fost anunţat că trebuie să plece de la Getafe, formaţie pregătită de însuşi tatăl lui, Michel, fostul mare atacant al Realului. Tocmai această relaţie ar fi dus la ruptură, după cum a zis tehnicianul de 47 de ani: "Adrian a fost dat afară deoarece este fiul meu, asta mi-e foarte clar".

Venită cu totul surprinzător, decizia i-a aparţinut preşedintelui Angel Torres. "Cu el nu am vorbit niciodată pe această temă. Eu nu pot să cataloghez măsura luată, ci doar să o respect. Angel nu-i doar preşedinte, este primul suporter al echipei. Nimic nu se face fără ştirea lui. Getafe a devenit un club prezidenţial, chiar Torres o recunoaşte", a indicat Michel. Aflat la Getafe din 2008, el a completat: "Dacă e corect ce i s-a întîmplat lui Adrian? Nu mă gîndesc la aşa ceva. Băiatul meu doreşte să fie fotbalist, dar trebuie să-şi găsească alt loc, nu la Getafe".

Un gol în 25 de meciuri
De profil mijlocaş stînga, Adrian Gonzalez (22 de ani) este considerat un jucător cu capacităţi limitate. Crescut la juniorii Realului, el a sosit la Getafe în 2008, o dată cu tatăl său. Sezonul trecut a disputat 25 de partide în Primera, 19 ca titular, perioadă în care a marcat un gol şi a dat 4 pase decisive. Multă vreme a fost criticat de suporteri, dar după ce a deschis scorul la un 4-3 cu FC Sevilla, în aprilie 2010, s-a făcut pace, fiind aclamat.

"Aşa a vrut preşedintele Angel Torres. El hotărăşte tot în club, de la transferuri la cumpărarea unui bec"
Michel, antrenor Getafe

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
skrap
skrap  •  17 August 2010, 01:56

super stire

skrap
skrap  •  17 August 2010, 01:56

super stire

skrap
skrap  •  17 August 2010, 01:56

super stire

Vezi toate comentariile (34)
Comentează