INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

EXCLUSIV Adrian Mutu, dorit de un club din Italia! A rămas pe lista finală de 3 antrenori

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul naționalei U21 a României, se află pe lista celor de la Pescara, divizionară secundă din Italia.
Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul naționalei U21 a României, se află pe lista celor de la Pescara, divizionară secundă din Italia.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2020 18:16 / Actualizat luni, 24 august 2020 19:13

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul naționalei U21 a României, se află pe lista celor de la Pescara, divizionară secundă din Italia. 

Pescara a terminat pe loc de baraj ediția precedentă de Serie B, iar conducerea caută un înlocuitor pentru tehnicianul Luciano Zauri. Adrian Mutu se află pe lista scurtă. 

Șefii clubului de Serie B nu au uitat performanțele remarcabile atinse de Mutu ca jucător în Serie A. Din informațiile GSP.ro, aceștia i-au urmărit îndeaproape și cariera de antrenor și în acest moment e favorit pentru postul de „principal”. Lista mai cuprinde doar două nume.

26 septembrie 2020e data la care e programat startul ediției 2020/2021 din Serie B

Cine e Pescara

Pescara a terminat ediția precedentă de Serie B pe locul 17. A supraviețuit în al doilea eșalon din Italia după un baraj în dublă manșă cu Perugia, formația lui Vlad Dragomir. Clubul înființat în 1936 evoluează pe Stadio Adriatico, o arenă cu 20.500 de locuri. A bifat numai 7 sezoane în Serie A, ultimul fiind 2016/2017. Printre cei mai importanți jucători care au evoluat în ultimii ani la Pescara se numără Marco Verratti (acum la PSG), Ciro Immobile (Lazio) și Lorenzo Insigne (Napoli).

17.000.000 de euroeste valoarea lotului celor de la Pescara, conform transfermarkt.de

Mutu n-a debutat la naționala U21

Adrian Mutu a fost numit selecționerul României U21 la începutul anului 2020, dar nu a apucat să debuteze într-un meci oficial din cauza pandemiei de coronavirus. „Tricolorii” au disputat doar un meci amical, câștigat cu 6-0 în fața celor de la Farul Constanța. 

Primul test oficial pentru Mutu, dacă nu se înțelege cu Pescara, ar urma să fie pe 4 septembrie, cu Finlanda U21, în preliminariile EURO 2021. Mutu se afla la doar a treia echipă din cariera de antrenor. A debutat în Liga 1 în 2018 pe banca celor de la Voluntari, reușind să-i salveze pe ilfoveni de la retrogradare după ce a câștigat barajul cu Chindia. A semnat apoi cu echipa U21 a lui Al Wahda.

VIDEO. Adrian Mutu se apucă de scris: "O să-mi scriu povestea! Sunt anumite lucruri pe care vreau să le spun"

Citește și alte știri despre fotbalul din Italia: 

Răzvan Marin pleacă de la Ajax! Va juca în Serie A

Barcelona anunță că Pjanic, cel mai tare transfer al verii, are coronavirus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
bazinga
bazinga  •  25 August 2020, 00:19

Stati linistiti, ne e fraier Mutu sa plece intr-un campionat-chiar de serie b- cum e cel italian si unde e nevoie de meserie ca sa rezisti si sa strunesti jucatori cu personalitate !Aici, pe plaiul mioritic e dolce far niente,zahar si miere, nu face nimic si ia bani gramada !Plus ca nu te trage nimeni la raspundere!Burleanu? Sa fim seriosi !

tutan_camon
tutan_camon  •  24 August 2020, 19:46

Mutu e antrenor la naţională?

joze_maurinio
joze_maurinio  •  24 August 2020, 19:32

Aoleu, ce ne facem, ca pleaca Mutu!!!?? NOT! Lista scurta a lui Pescara? Bai baieti, daca pe lista scurta scrie Sibutramina, nu inseamna 100% ca e Mutu, desi, nu e departe. Dar daca scrie si Sibutramina si Coca si Ina, atunci sigur e Mutu si atunci s-a dus naiba tot fotbalul juvenil de la noi. Toti baietii aia bagati de alde Pestrescu cate 10 secunde pe meci, ce vor mai face? Cum vor invata de la pedagogul Mutu fotbal? Cum vor mai stie ei sa traga pe nas? Sau sa dea cu bata in barmani? Sau sa faca orgii cu Contra si Laura Andresan? Of, de la Domnul Trandafir nu a mai avut Romania un astfel de pedagog!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close