INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Adrian Stoian, jucătorul dat afară de la Gigi Becali, poate reveni în Italia! Are ofertă de la Pescara

Adrian Stoian
Adrian Stoian

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2019 12:54

Adrian Stoian nu s-a adaptat la FCSB. Nici cu stilul lui Mihai Teja, nici cu patronul Gigi Becali, care l-a criticat de câte ori a avut ocazia. Acum, mijlocașul poate reveni în Italia, fiind dorit de Pescara.

După șase luni nereușite în Liga 1, mijlocașul Adrian Stoian, în vârstă de 28 de ani, și-a reziliat contractul cu FCSB și s-ar putea întoarce în Italia. A venit de la Crotone și are ofertă acum de la Pescara, o echipă solidă, locul 4 sezonul trecut în Serie B, fiind învinsă în semifinalele play-off-ului de promovare în elită.

650.000 €este cota lui Adrian Stoian, potrivit transfermarkt

„Negocierile sunt foarte avansate, se discută detaliile contractului”, a anunțat pe blogul său jurnalistul peninsular Alfredo Pedullà. „Stoian a mai jucat la Pescara în stagiunea 2010-2011, când a fost împrumutat de Roma. Acum, e mult mai matur pentru o nouă experiență în Abruzzo”.

210 meciuria jucat Stoian în Serie A și în Serie B. Cluburile pe care le-a bifat: Roma, Pescara, Bari, Chievo, Genoa, Crotone

Federico  Piovaccari, la Rayo Vallecano

Un alt fost jucător stelist, italianul Federico Piovaccari, rezistă încă bine în fotbal la 34 de ani. După 7 goluri în 24 de meciuri pentru Córdoba, care a retrogradat din Segunda Division, atacantul peninsular s-a înțeles cu Rayo Vallecano, rămânând în liga secundă spaniolă. A semnat un contract pe un sezon. 

Citește și:

Gigi Becali, fără milă! I-a criticat pe Claudiu Belu și Mihai Bălășa: „Au fost praf! Pe ăsta într-o lună sau două poate-l dau afară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează