INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Situația incredibilă în care a ajuns un fost fotbalist de la FCSB și naționala României » Refuzat de o echipă de liga a treia!

Adrian Stoian, refuzat de Palermo
Adrian Stoian, refuzat de Palermo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 16:14 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 16:39

Adrian Stoian (30 de ani), fostul jucător al celor FCSB, AS Roma, Farul sau Chindia, rămâne liber de contract după ce a fost refuzat de o echipă din Liga a 3-a italiană.

Dat afară de la Târgoviște în decembrie, Stoian a fost aproape de un tranfer în Italia la Palermo. Acesta spera că va semna un contract până la sfârșitul sezonului cu sicilienii.

A transferat degeaba o echipă întreagă » Încă o explicație pentru decizia radicală luată de Becali în acest mercato
FCSB
A transferat degeaba o echipă întreagă » Încă o explicație pentru decizia radicală luată de Becali în acest mercato

Totuși, potrivit jurnaliștilor de la Tuttomercatoweb, oficialii lui Palermo au decis să nu-l semneze pe român în urma unei analize pe care au făcut-o. 

Adrian Stoian, coșmar la FCSB, Viitorul și Chindia

Aventurile lui Stoian în România s-au încheiat până acum nefericit. La FCSB a rezistat puțin mai mult de o jumătate de an, între ianuarie și august 2019, iar la Viitorul nici măcar 3 luni. Din 2019, când a decis să lase Italia pentru România, cota mijlocașului s-a prăbușit. 

Valora 1,2 milioane de euro, acum este cotat la doar 200.000 de euro! Pe 15 ianuarie 2019, FCSB îl transfera pe Stoian din Italia, la recomandarea lui Mihai Stoica. Clubul finanțat de George Becali reușea să obțină semnătura unui jucător experimentat, dorit în acel moment și de rivalele CFR Cluj și CSU Craiova. 

Fotbalistul obținea un salariu de 20.000 de euro pe lună și bonusuri obligatorii în valoare totală de 90.000 de euro, însă a dezamăgit crunt la roș-albaștri.

În octombrie 2021 era prezentat la Chindia Târgoviște. Nici acolo nu a impresionat, reușind doar 7 apariții în tricoul dâmbovițenilor, fiindu-i reziliat contractul după 2 luni.

Citește și alte știri: 

Acuzații grave la adresa lui Stoican: „Cine era antrenor la Iași când Becali spunea că i s-au cerut bani să ia campionatul?” + „Știți ce făcea în ziua când Ilie Balaci a fost înmormântat?”

Continuă războiul dintre MM Stoica şi Dan Petrescu: „E supărat că l-am ironizat. Ce să fac, dacă spune niște...”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
robotucigas
robotucigas  •  09 Februarie 2022, 23:39

Figurantul iubește Fcu. Dragul meu nu te ia Fcu? Nu te aduce acasă la echipa care o iubești și o pupi în fund. Ti-ai ratat șansă nefiind profesionist, atunci când ai spus ca nu vi la CSU, ai fost luat în colimatoriu. Nimeni nu dorește un jucător care nu se dedica fotbalului și palavrageste de cât de Fcu-ist el bravo Adriane! Ești tare rău fratioare, talentul cu prostia duce la pieire, munca cu dorința o face un jucător mare

ripensistu
ripensistu  •  09 Februarie 2022, 19:30

Fix asa o sa ajunga si Tavitza Popescu, gloaba Romaniei.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  09 Februarie 2022, 17:38

Mama si ce-l mai ridicati in slavi si ce i-ati mai terfelit pe cei de la fcsb cand au renuntat la el!!! Cata valoare vedeati, numai voi, in el. De fapt si astazi aveti se pare aceea si pricepere. Cum reuseste unul sa dea vre-o pasa de vre-o trei metri pe undeva pe afara, cum e mare valoare, briliant, nestemata, diamant si cate si mai cate denumiri din astea maneliste. Mai bine taceati din gura si nu mai derschideati subiectul asta. V-ati aratat singuri valoarea!!! Si amatorismul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează