INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Adriano a fost amendat de Inter cu 150.000 de euro pentru indisciplină

Adriano
Adriano

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 ianuarie 2009 00:00

Clubul italian Internazionale Milano a decis ca atacantului brazilian Adriano să-i fie reținută suma de 150.000 de euro din salariu din cauza faptului că nu s-a prezentat la timp la antrenamente, nefiind pentru prima dată când jucătorul comite un act de indisciplină, informează AFP.

Conducerea clubului i-a reținut 30 de procente din salariul pe luna ianuarie, suma fiind de aproximativ 150.000 de euro, dar decizia trebuie să fie mai întâi examinată de către Comisia Disciplinară a Ligii Italiene de Fotbal, potrivit ediției online de duminică a Gazzetta dello Sport.

Adriano s-a aflat în vacanță în Brazilia și nu s-a prezentat la 2 ianuarie la antrenamentele lui Inter, ci a sosit la baza de antrenament de la Appiano Gentile în ziua următoare. Reprezentantul atacantului a afirmat că vina aparține clubului Inter și Adriano a trebuit să-și cumpere singur biletele de avion spre Italia. Căpitanul echipei, argentinianul Javier Zanetti, a afirmat că își dorește ca Adriano să se simtă bine și să se antreneze în aceleași condiții cu restul fotbaliștilor și să contribuie la rezultatele formației.

Fotbalistul brazilian în vârstă de 26 de ani este cunoscut pentru lipsa de disciplină, iar în acest sezon a fost sancționat de mai multe ori de antrenorul Jose Mourinho.
 

Sursă: NewsIn

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează