INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Adriano are din nou probleme cu legea în Brazilia » Fostul atacant avea permisul expirat și a refuzat etilotestul

Adriano, prins fără permis Foto: Imago
Adriano, prins fără permis Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 12:45 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 12:48

Adriano (39 de ani), fostul atacant al lui Inter Milano, a fost prins de poliție în timp ce conducea cu permisul expirat. Mai mult, el a refuzat să facă un etilotest.

Marca informează că brazilianul a fost oprit de poliție în timp ce se afla la volan în Rio de Janeiro. Adriano conducea cu permisul expirat și a refuzat să sufle în etilotest. 

Polițiștii i-au reținut mașina până când un prieten a venit să o ridice și să-l ducă acasă. Fostul internațional brazilian riscă să fie amendat și să rămână un an fără permis.

Adriano, probleme cu alcoolul

Problemele cu alcoolul nu sunt o noutate pentru Adriano. Ele au apărut încă din perioada în care evolua pentru Inter. După moartea tatălui său, cariera brazilianului a avut o traiectorie descendentă. Fotbalistul a intrat în depresie și a căzut în patima băuturii.

„Numai eu știu cât de mult am suferit. Moartea tatălui meu mi-a lăsat un gol imens, am ajuns să mă simt foarte singur si m-am izolat cand a murit. A fost cel mai rau. M-am trezit singur, trist și deprimat în Italia, și atunci am început să beau. Nu m-am oprit din băut și a trebuit să plec de la Inter”, declara Adriano într-un interviu pentru revista braziliană R7.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Frank Lampard, aproape de revenirea în Premier League! Ce club l-a ofertat și când poate debutahttps://www.gsp.ro/international/campionate/frank-lampard-premier-league-everton-653160.html

Portarul Ecuadorului, lovitură de arte marțiale asupra lui Matheus Cunha » Atacantul lui Atletico s-a ales cu mai multe răni în zona gâtuluihttps://www.gsp.ro/international/campionate/matheus-cunha-accidentare-brazilia-653143.html

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cornelcc
cornelcc  •  29 Ianuarie 2022, 14:31

"E atât de evidentă această mizerie încât te lasă fără cuvinte. Nu e vina mea că Academica are doar un portar pe listă. Cânt vezi atâtea mizerii îți trece pofta de investit și de munci pentru a face performanță." Ca sa vezi! ce s-ar intamp,a daca am intra toti in "depresie" si am deveni alcoolici dupa ce ne pierdem un parinte?!?! Iti placea, "puisor"! si iti place!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close