INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Adrien Rabiot trăiește un coșmar în Franța: "E prizonierul lui PSG. În curând o să-l închidă sub pământ, și o să-l țină doar cu apă şi pâine!" 

Adrien Rabiot
(foto: Guliver/Getty Images)
Adrien Rabiot (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2019 10:19

Mama lui Rabiot îi atacă dur pe şefii clubului parizian pentru tratamentul aplicat mijlocaşului ce a refuzat să-şi reînnoiască înţelegerea. "Vor să-i controleze viața privată și după ce l-au suspendat".

Viaţa la Paris a devenit un calvar pentru Adrien Rabiot de când acesta a decis că vrea să plece. Nu doar că n-a mai jucat din decembrie, dar mijlocaşul francez a fost şi suspendat provizoriu până pe 27 martie. Şefii lui PSG îi fac multe şicane după ce a refuzat să-şi prelungească înţelegerea scadentă în iunie. I-a enervat mai tare că Rabiot petrecea într-o discotecă în timp ce colegii săi erau eliminaţi de Man. United în "optimile" Ligii. Dar şi că a dat like unei postări în care Patrice Evra se bucura excesiv şi îi insultase pe parizieni după eşec.

"În pijamale la 21:00!"

"Au ajuns să-i atace latura umană. Adrien este un prizonier, PSG îl ţine ostatic. În curând, o să-l închidă sub pământ, şi să-l ţină doar cu apă şi pâine! E o atmosferă crudă", s-a revoltat în L'Equipe Veronique, mama şi impresara lui. Care explică ironic tratamentul aplicat fiului de campioana Franţei: "Ţin să îi controleze viața privată și atunci când nu îl vor. PSG vrea ca el să se îmbrace în pijamale fix la ora 21:00, să se uite la meci la televizor, să intre în pat şi să se culce la 23:00. Când un fotbalist joacă, are şi un anumit ritm de pregătire. Trebuie să aibă grijă de el, să-l lase să trăiască. Aceste persoane nu cunosc ritmul de viaţă al jucătorilor?".

"Adrien se antrenează, dar nu vreau să vă spun unde şi cum. Un fotbalist de top ca el, care nu e accidentat, nu poate sta 13 zile fără pregătire. E afectat rău. Şi asta pentru că i-au interzis total să intre la baza lui PSG"
Veronique Rabiot, mama şi agenta lui Adrien

24 de golurişi 17 assisturi în 227 de meciuri la PSG are Rabiot, care n-a mai jucat de pe 11 decembrie, de la meciul cu Steaua Roşie Belgrad, în Ligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10209355191619210
Dani Dany  •  20 Martie 2019, 14:55

Ultimii fotbalisti adevarati au fost totti, gerard, del piero, de rossi care au jucat pt. Culorile echipei. Restul bani, bani si iar bani. Impresarii sunt *** fotbalului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  20 Martie 2019, 12:10

Saracul de el, duce o viata foarte grea !

986379311381755
Lengyel Adrian  •  20 Martie 2019, 11:18

Aici se ajunge cand ii lasam pe arabi sa conduca in Europa!!! Rusine FRANTA!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează