INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Adversarii se înclină în fața lui Mircea Lucescu: „O legendă a fotbalului ucrainean. Respect!”

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de , - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 09:03 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 09:55

Jucătorii lui Șahtior, primul club la care Mircea Lucescu a antrenat în Ucraina, au vorbit la superlativ despre tehnicianul român. Mijlocașul Taras Stepanenko a ținut să-i  mulțumească inclusiv pentru ajutorul dat familiei sale la București, după începerea războiului cu Rusia.

Mircea Lucescu și-a dat demisia de la Dinamo Kiev după eșecul în fața lui Șahtior (0-1) și a sugerat că se retrage din fotbal. A revenit asupra anunțului inițial și a precizat că nu e vorba despre un final de carieră. 

Comentariu acid, după demisia lui Mircea Lucescu: „Puțin cam târziu, bunicule”
UCRAINA
Comentariu acid, după demisia lui Mircea Lucescu: „Puțin cam târziu, bunicule”

Adversarii au fost primii care i-au adus un omagiu.

Taras Stepanenko îi este recunoscător lui Mircea Lucescu: „Ne-a ajutat la București, astfel ca familia să fie în siguranță”

„Acesta este fotbalul, asta este viața. Cred că toți băieții îi sunt recunoscători. Și eu îi sunt foarte recunoscător pentru ceea ce a făcut pentru mine. Când familia mea a plecat din Ucraina, ne-a ajutat la București, ne-a plasat astfel încât familia să fie în siguranță.

M-a ajutat în orice fel a putut. Îi sunt foarte recunoscător, este o persoană foarte bună. Cred că și jucătorii dinamovisti înțeleg asta. Aceasta este meseria unui antrenor. Astăzi e așa, mâine așa e”, a spus mijlocașul lui Șahtior, Taras Stepanenko.

Valeri Bondar n-a uitat că Mircea Lucescu „a crescut o mulțime de copii la Șahtior. E greu când pleacă astfel de legende”

Coechipierul acestuia, fundașul Valeri Bondar, a comentat astfel demisia lui Mircea Lucescu: „E o legendă a fotbalului ucrainean. A făcut multe pentru Șahtior.

A crescut o mulțime de copii. Este foarte greu când pleacă astfel de oameni, astfel de legende. Cu ei, campionatul este mai interesant. Dar asta e viața”.

Marino Pusic, antrenorul lui Șahtior: „Lucescu a fost la cel mai înalt nivel atâția ani. Îl respect”

Marino Pusic, antrenorul lui Shakhtar, a vorbit la rându-i despre antrenorul român: „Lucescu e de vârsta tatălui meu și de aceea îl respect. Respect ceea ce a realizat.

A antrenat atâta vreme, cu atât de multe realizări. Nu pot să am decât un cuvânt pentru el: respect. A fost la cel mai înalt nivel atâția ani. Îl respect".

Citiți și alte știri despre Mircea Lucescu:

Mircea Lucescu și-a dat demisia de la Dinamo Kiev! Se retrage din fotbal

Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit ultima discuție cu Mircea Lucescu: „Era supărat pe mine! În primele luni de retragere, e teribil”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează