INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DREPTURI DE IMAGINE

Afacere de jumătate de miliard de euro pentru Real » Acordul la care a ajuns Florentino Perez

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 10:51

Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a ajuns la un acord pentru vânzarea drepturilor de imagine ale clubului pe internet către compania americană Providence Equity Partners.

Înţelegerea este valabilă pentru o perioadă de 10 ani, iar clubul madrilen va încasa în urma acestei afaceri aproximativ 500 de milioane de euro, informează publicaţia spaniolă El Confidencial.

În ciuda faptului că echipa a devenit pentru a 11-a oară campioană a Europei şi a reuşitelor individuale ale lui Cristiano Ronaldo, Real Madrid a fost detronată din topul celor mai bogate cluburi din lume, ceea ce l-a determinat pe Florentino Perez să apeleze la acest acord.

Real deţine cel mai popular site de fotbal, cu cea mai accesată pagină web din lume, cu aproximativ 1,35 milioane de vizionări unice pe zi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează