INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - BOLIVIA, 30 MARTIE

Aguero dă din casă » Ce i-a zis Messi când a văzut câți fani au așteptat naționala Argentinei la aeroport

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 12:50

Lionel Messi își dorește ca argentinienii să-l prețuiască la fel de mult cum o fac suporterii Barcelonei.

Superstarul de 28 de ani se află cu naționala în Argentina. "Pumele" vor întâlni Bolivia, în preliminariile pentru CM din 2018, din Rusia, iar meciul se va disputa în Cordoba, pe 30 martie, de la 02:30 dimineața (ora României).

"Kun" Aguero a dezvăluit că Leo Messi a făcut un gest frumos față de cei care așteptau la aeroport: "Eram în autocar și mi-a zis: «Hai să coborâm să dăm autografe

Erau foarte mulți fani. Trebuie să răspundem pe teren acestei mostre de afecțiune pe care ne-o arată suporterii", a declarat fotbalistul lui Manchester City.

Mesaj de mulțumire pe facebook

 

Gracias a todos por el fantástico recibimiento. Nos vemos esta noche en el Estadio Mario Kempes. Thanks to everyone for the fantastic welcome. I'll see you at the Mario Kempes stadium tonight.

Posted by Leo Messi on Tuesday, March 29, 2016

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează