INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOP 5

Aici sunt superafacerile! TOP 5 jucători care au rămas pe dinafară în această perioadă de mercato!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian Adrian SecuJURNALISPORT - Publicat duminica, 04 septembrie 2016 09:54

Deși perioada de mercato a luat sfârșit, în majoritatea campionatelor puternice din Europa se mai pot realiza legitimări pentru jucătorii liberi de contract, mai jos regăsindu-se câteva nume sonore ale fotbalului.

1. MARTIN CACERES- FUNDAȘ CENTRAL, 29 ANI
Cu 69 de meciuri în naționala Uruguayului, fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 5.000.000 Euro, a mai evoluat în trecut și pentru Barcelona și e în așteptarea unei oferte după ce s-a despărțit în această vară de Juventus.

2. MATHIEU FLAMINI- MIJLOCAȘ CENTRAL, 32 ANI
Unul dintre cei mai buni mijlocași ai ultimelor două decenii pentru Arsenal, jucătorul a părăsit gruparea lui Wenger, pentru care a evoluat între 2004 și 2008, respectiv 2013 și 2016. Între cele două perioade petrecute sub tricoul tunarilor, a evoluat pentru AC MILAN.

3. EMMANUEL ADEBAYOR- ATACANT, 32 ANI
Ultima oară la Crystal Palace, pentru care a marcat 1 singur gol, jucătorul pare departe de forma arătată pe vremea când îmbrăca tricoul lui Arsenal . A petrecut o scurtă perioadă și la Real Madrid, unde nu a convins, deși madrilenii au plătit 29.000.000 Euro în 2009 pentru a-și asigura serviciile fostului tunar. Celelalte formații din trecutul atacantului sunt Monaco, City și Metz.

4.PHILIPPE MEXES- FUNDAȘ CENTRAL, 34 ANI
Fost coechipier cu românul Cristian Chivu la AS ROMA, tehnicul fundaș a ajuns la final de contract cu AC Milan, unde a petrecut nu mai puțin de 5 ani.

5. NICKLAS BENDTNER- ATACANT , 28 ani
Danezul, poreclit de internauți ”Lordul” pentru ratările incredibile avute la Arsenal, nu s-a acomodat la Wolfsburg, unde a sosit în 2014. A punctat de 9 ori pentru nemți, una dintre reușite dovedindu-se a fi decisivă, în finala Supercupei Germaniei de anul trecut, când a împins meciul în prelungiri cu un gol marcat în minutul 89. Atunci Wolfsburg s-a impus la penaltyuri în fața Bayernului condus de Pep , câștigând pentru prima oară în istorie trofeul. Chiar și așa, vârfului i s-a reziliat contractul la finalul lunii aprilie.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1112725775483625
Adrian Ionut  •  04 Septembrie 2016, 11:09

si de Klose care e cel mai mare nume nimic??? e o legenda!!!!

papa_poulette
papa_poulette  •  04 Septembrie 2016, 10:46

Ați uitat şi de Râpă..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează