INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

A refuzat să o preia pe Ajax dintr-un motiv incredibil: joacă într-un serial TV!

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 16:17 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 16:28

Aflată într-o situație extrem de complicată în Olanda, Ajax a încercat să apeleze la Henk ten Cate, care de-a lungul carierei a lucrat la Barcelona sau Chelsea. Dar a fost refuzată dintr-un motiv incredibil.

Înainte de numirea lui John van‘t Schip, care a urcat-o pe Ajax pe 11, de pe ultimul loc, conducerea clubului s-a orientat către Henk ten Cate (68 de ani). Dar fostul secund de la Barcelona, Ajax sau Chelsea a refuzat.

„Măcel la beție” » Peste 85.000 de oameni au făcut haos la cea mai importantă cursă de cai din țară
INEDIT
„Măcel la beție” » Peste 85.000 de oameni au făcut haos la cea mai importantă cursă de cai din țară

Henk ten Cate a refuzat Ajax pentru a fi actor 

Ten Cate, care în mai 2023 a devenit secund la naționala Surinamului, a decis să nu dea curs ofertei pentru a-și îndeplini un vis mai vechi: să devină actor. P

Potrivit Mundo Deportivo, Ten Cate joacă în serialul olandez „Sleepers”, despre un polițist corupt. El joacă rolul unui inspector șef. Și urmează să apară în sezonul doi. 

Jurnalistul olandez Johan Derksen, citată de Daily Mail, a dat ai mult detalii: „Am auzit că Ten Cate a fost căutat primul, pentru John van ‘t Schip avea o situație complicată cu soția. Dar a refuzat, dintr-un motiv ciudat. Va juca în rolul unui inspector în serialul «Sleepers»”. 

+30 FOTO

De-a lungul carierei, Ten Cate a fost antrenor principal și secund la mai multe echipe din Olanda, precum Heracle, Go Ahead Eagles, Vitesse sau Sparta Roterdam. A lucrat ca scund la Barcelona sub comanda lui Frank Rijkaad, cucerind, printre altele, și Liga Campionilor. A mai antrenat-o pe Ajax între iulie 2006 și octombrie 2007, ulterior mergând ca secund la Chelsea, cu Avram Grant. 

După ce a condus-o pe Panathinaikos (iunie 2008 - decembrie 2009), Ten Cate s-a îndrepta către zona arabă, lucrând la Al Ahli Dubai, Al Jazira, Al Wahda și Al Ittihad.

+30 FOTO

Citește și: 

Îl recunoști? La 20 de ani, Guardiola îl debuta la Barcelona și îi prezicea un viitor fantastic  » La 32 de ani, e investitor la bursă: „Fotbalul m-a distrus, dar m-a ajutat și să renasc”
BARCELONA
Îl recunoști? La 20 de ani, Guardiola îl debuta la Barcelona și îi prezicea un viitor fantastic » La 32 de ani, e investitor la bursă: „Fotbalul m-a distrus, dar m-a ajutat și să renasc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează