INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJAX

Ajax, contract nemaiîntâlnit! Dusan Tadic a semnat un contract nou pe șapte ani

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2019 14:22

Sârbul Dušan Tadic, 30 de ani, și-a prelungit înțelegerea cu Ajax până în 2026. La Amsterdam va debuta și ca antrenor

În fiecare zi, Răzvan Marin descoperă ceva impresionant la Ajax. De-abia a ajuns la Amsterdam, „tricolorul” a aflat că noul său coleg, Dušan Tadic, și-a prelungit contractul cu „lăncierii”. O înțelegere cu totul specială.
Venit la alb-roșii în vara lui 2018, atacantul sârb în vârstă de 30 de ani a avut un sezon excepțional pe „Johan Cruyff Arena” și nu mai vrea să se despartă de campioana Olandei. Tocmai a semnat pe șapte ani! 

„Îmi dă o mare responsabilitate”

Va purta tricoul lui Ajax până în 2023. Iar în următorii trei ani va învăța totul despre meseria de antrenor la Academia De Toekomst. 

„Încă din clipa când am sosit aici, am înțeles că e un club deosebit. Te simți minunat când ți se oferă un asemenea angajament. E o motivație în plus să demonstrez și mai mult”, a declarat Tadic. „În același timp, îmi dă o mare responsabilitate și iubesc asta”.

„Unii au fost surprinși că am ales să-mi prelungesc contractul, dar nu trebuie să fie o surpriză pentru nimeni. Ajax e unul dintre cele mai mari cluburi ale Europei. E o mândrie să fac parte din această echipă”
Dušan Tadic, atacant Ajax

„După sfârșitul carierei, vreau să fiu antrenor și nu e loc mai bun ca acesta pentru a începe noua aventură. Iubesc filosofia și modul de a gândi al lui Ajax. Cu siguranță, echipa pe care o voi pregăti eu va juca la fel ca Ajax”
Dušan Tadic, atacant Ajax

38 de goluriși 24 de assisturi a reușit Dušan Tadici în 56 de meciuri jucate în primul său sezon la Ajax

Citește și:

Răzvan Marin a început pregătirea la Ajax: a venit la stadion cu superbolidul pus la dispoziție de club: „Sunt foarte fericit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează