INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJAX

Clauza secretă a lui Ajax în transferul lui Răzvan Marin la Cagliari, în Serie A

Articol de - Publicat marti, 25 august 2020 11:00 / Actualizat marti, 25 august 2020 11:07

Transferul mijlocașului român Răzvan Marin în Sardinia, la Cagliari, e iminent, anunță de Telegraaf, care dezvăluie detalii ale acordului. Ajax vrea să-și recupereze investiția de 12,5 milioane.

Foarte probabil, Răzvan Marin nu va mai juca din toamnă la Ajax, încercând relansarea carierei în Serie A. Mijlocașul de 24 de ani e dorit la Cagliari de noul antrenor Eusebio Di Francesco, iar mutarea este iminentă, cum confirmă De Telegraaf.  

Cotidianul olandez a dezvăluit un detaliu din acord, potrivit căruia „lăncierii" ar încasa un procent mare dintr-o eventuală vânzare a românului, cumpărat cu mari perspective de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro în vara lui 2019.

Răzvan Marin la Cagliari: nu se știe suma de transfer

 Nu s-a aflat încă suma ce va fi achitată de Cagliari (locul 14 în ultimul sezon), însă Ajax speră să-și recupereze investiția în Răzvan Marin, care n-a reușit să se impună la Amsterdam. 

Dovadă și ce-a declarat directorul sportiv Marc Overmars după primul amical al verii în Austria: „Îmi pare rău, dar el trebuie să plece, pentru că, pe postul lui, frânează creșterea tinerilor din academie". La ultima partidă de pregătire (4-1 cu Salzburg), Răzvan nu a mai apărut nici măcar în lotul roș-albilor.

„Răzvan vrea să joace, de aceea s-a dus în Olanda. Dar fără meciuri, nu poate crește, indiferent dacă e la Ajax sau în altă parte. Trebuie să găsească o echipă unde să fie folosit" 
- Petre Marin, tatăl mijlocașului

Citește și alte știri despre Serie A:

Ștefan Radu, coleg cu un campion mondial! Lazio, transfer pentru grupele Ligii Campionilor

Cristiano Ronaldo, ședință cu șefii lui Juventus » Vrea un star de la Real Madrid! Ce ofertă au făcut italienii

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
trink
trink  •  26 August 2020, 05:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

trink
trink  •  26 August 2020, 05:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

penultimul
penultimul  •  25 August 2020, 16:03
Postat de obergruppenfuhrer pe 25 August 2020, 14:21

In precedenta campanie de calificare a nationalei noastre, a dat toate pasele numai cu adversarii, o petarda de jucator. Daca Ajax ar fi propus un schimb Craiovei, Nistor-petarda Marin, Craiova ar fi iesit in pierdere!

Exact așa comentau si olandezii. Că în meciurile de pregătire vezi că are calitati dar nu are încredere și face greșeli copilărești- da pase la adversari. Nu știu cât vrea să îl dea Ajax la Cagliari sau fac impresarii valuri că dacă e sa te iei după GSP Pușcaș e la Besiktas (și mai e si I mutare buna pentru cariera lui)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close