INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WHC - AJAX 1-14

Ajax s-a calificat en fanfare în sferturile Cupei Olandei! Victorie cu 14-1!

Ajax
Ajax

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2009 00:00

Jucătorii lui Ajax Amsterdam nu le-au dat nici o şansă  amatorilor de la WHC Wezep în optimile Cupei Olandei, cîştigînd cu un scor uluitor, 14-1!

În faţa a 9000 de suporteri, pe stadionul celor de la Zwolle, Ajax a dat un recital de zile mari. Pantelici a reuşit o dublă în primele 25 de minute ale partidei, fiind imitat ulterior şi de Aissati şi Suarez. Înainte de finalul reprizei, Stel a redus din handicap, dar "lăncierii" aveau deja "setul" cîştigat la pauză.

Atacurile au continuat şi în repriza secundă, cînd Suarez a mai punctat în alte patru rînduri! Bakircioglu a reuşit şi el o dublă, iar pe lista marcatorilor s-a trecut şi De Zeeuw, dar şi Bosch cu un autogol.

Playtech: Ce a făcut Simona Halep cum s-a întors din luna de miere. Nu a mai putut rezista


Comentarii (7)
 •  24 Decembrie 2009, 01:26

felicitari celor de - la ajax pentru calificarea in sferturile cupei olandei insa scorul mise pare un pic cam drastic dar fotbalul adevarat asa se joaca nu ca -la noi ca-la 2-0 sa te inchiz nu le dai ca te poti hai ajax hai rapid

 •  24 Decembrie 2009, 00:16

neamuri proaste ce mai, ok re antrenezi dar nu e nevoie sa le bagi ep toat ein plasa.

 •  24 Decembrie 2009, 00:14

Bah daka pui mingea jos shi ii ametesti kat de buni sunt ... de ex urziceni ku jukatori prosti ... ce fakura ... putzine echipe se pot mandri ku ceea ce a fakut urziceni ... nici barcelona nu are cea mai buna echipa (a mai buna , adca ca valoare individuala a jucatorilor e Real) dar real ce joaka .,.. nimik

Vezi toate comentariile (7)
Comentează