INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Ajax trece iar prin clipe dificile. Un fost jucător al „lăncierilor” a fost împușcat în cap!

Jerge Hoefdraad
Jerge Hoefdraad

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 20:27 / Actualizat luni, 02 august 2021 20:33

Jerge Hoefdraad, 35 de ani, ex-junior al clubului din Amsterdam, care a jucat la Waalwijk, Almere și Cambuur, a murit astăzi. A încercat să despartă doi bărbați care se certau

La câteva zile după ce Noah Gesser, junior al lui Ajax, a murit la doar 16 ani în urma unui grav accident rutier, altă veste a întristat clubul din Amsterdam.

Operat de urgență. Nu a mai putut fi salvat!

Jerge Hoefdraad, 35 de ani, fost fotbalist, ex-junior al "lăncierilor" (a jucat la seniorii lui Waalwijk, Almere, Telstar și Cambuur), a decedat astăzi. Duminică, în timpul unei petreceri, acesta a încercat să despartă doi bărbați care se certau și a fost împușcat în cap.

Transportat de urgență la spital, Hoefdraad a fost supus unei intervenții chirurgicale, dar s-a stins din viață astăzi. Poliția a anunțat că a identificat un suspect.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
124864391762775
Doru Ungureanu  •  03 August 2021, 07:14

Să le fie țărâna ușoară...

tatageminy
tatageminy  •  02 August 2021, 21:54

sa ii fie de bine :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează