INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUSTRIA

Scandal la un club mare din Europa » Saudiții i-au „furat” antrenorul chiar înainte de startul campionatului!

Antrenorul Matthias Jaissle // Foto: Imago
Antrenorul Matthias Jaissle // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 14:17 / Actualizat vineri, 28 iulie 2023 16:00

Tentat de banii lui Al-Ahli, tehnicianul german Matthias Jaissle (35 de ani) a acceptat oferta din Arabia Saudită, cerându-i lui RB Salzburg să se despartă la două zile de primul meci din campionat. A fost demis astăzi!

Uluitor cum și cât de repede s-au derulat lucrurile la Salzburg. Și cum acționează cluburile saudite, având în spate marea de bani investită de autoritățile regatului arab. Nimic nu le oprește să negocieze în secret cu antrenori sau jucători, chiar dacă sunt sub contract în alte țări. 

Saudiții au parafat cel mai scump transfer din toate timpurile » Câștigă și Barcelona în urma mutării
TRANSFER
Saudiții au parafat cel mai scump transfer din toate timpurile » Câștigă și Barcelona în urma mutării

Matthias Jaissle: „Nu e nimic nou pentru mine. Nu comentez speculații"

Joi, cu doar două zile înainte de startul ligii austriece, antrenorul Matthias Jaissle a căzut în plasa lui Al-Ahli. Atras de oferta grupării de la Jeddah, singura dintre cele patru mari forțe saudite care nu avea încă un tehnician, germanul în vârstă de 35 de ani a ajuns la un acord, chiar dacă era sub contract cu Salzburg.

Seara, când jurnaliștii locali i-au cerut o reacție, Jaissle a spus: „Nu e nimic nou pentru mine, îmi mențin linia. Nu comentez speculații". Sugerând că se gândește la meciul de sâmbătă, cu Altach.

Reacția lui Salzburg după gestul lui Matthias Jaissle: „Nu trebuie să fie pe bancă la primul meci”

În realitate, nu era nicio speculație. Neamțul, dublu campion cu Salzburg, ceruse încetarea legăturii cu clubul său. Și conducerea lui Salzburg a răspuns foarte repede. Astăzi l-a demis și despărțirea a fost anunțată oficial.

„Cauza acestei despărțiri a fost cererea făcută de antrenor la 48 de ore de începutul noului sezon”, a declarat directorul general Stephan Reiter, potrivit cotidianului Kurier.

Acesta a accentuat: „Un tehnician care se gândește atât de intens la schimbarea echipei cu două zile înainte de startul campionatului nu trebuie să fie pe bancă la primul meci”. Stuttgarter Nachrichten a confirmat că Jaissle va ajunge în Arabia Saudită.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Sadio Mane, în linie dreaptă. Cifrele transferului la Al-Nassr și ce rol joacă Harry Kane

PSG i-a stabilit prețul lui Kylian Mbappe. Cât trebuie să plătească Real Madrid pentru a-l transfera acum

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează