INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Al doilea brazilian lansat de Lucescu la Șahtior e aproape de Juve: „Aș fi fericit, la fel ca pentru Douglas Costa”

Willian nu-și va prelungi contractul cu Chelsea
Willian nu-și va prelungi contractul cu Chelsea

Articol de - Publicat luni, 20 aprilie 2020 18:43

Willian nu-și va prelungi contractul cu Chelsea și la finele stagiunii va pleca liber. 

Zvonurile îl dau pe lista de achiziții a campioanei Italiei, unde ar putea fi coleg cu alt brazilian lansat la Șahtior de Mircea Lucescu. 

"Aș fi foarte mulțumit dacă ar alege să meargă la Juventus. Este excepțional să ajungă acolo, joacă de mulți ani la Chelsea și probabil a venit vremea să schimbe aerul. Clubul londonez s-a îndrăgostit de el după ce ne-a înfruntat în Liga Campionilor. Aș fi la fel de fericit ca pentru Douglas Costa, care sper să rămână la bianconeri", a declarat antrenorul român, pentru agenția Tuttojuve.com.

37de goluri și 63 de pase decisive a reușit Willian în 221 de partide la Șahtior, care l-a cumpărat cu 14 milioane de euro de la Corinthians și l-a vândut după 6 ani cu 35 de milioane la Anji

38de goluri și 40 de assisturi a avut Douglas Costa în 202 meciuri la Șahtior. Adus în 2010 doar cu 8 milioane de euro de la Grêmio, s-a transferat apoi în 2015 la Bayern cu 30 de milioane

Daily Mail anunță transferul lui Ianis Hagi! Genk va primi 5 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează