INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Refuzată de Kylian Mbappe, Al Hilal a pus pe masă 140 de milioane de euro pentru un star din Serie A!

Victor Osimhen, în dreapta // foto: Guliver/gettyimages
Victor Osimhen, în dreapta // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 17:25 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 17:47

Formația saudită Al Hilal a oferit o sumă colosală, 140 de milioane de euro, pentru nigerianul Victor Osimhen (24 de ani), piesă de bază în echipa cu care Napoli a cucerit titlul în Italia sezonul trecut.

Dacă nu le-a mers cu Kylian Mbappe, care nu a luat în calcul opțiunea de a merge în Arabia Saudită la 24 de ani, șeicii de la Al Hilal s-au reorientat către Victor Osimhen, alt jucător în vervă în Europa.

Saudiții au trimis o ofertă oficială în valoare de 140 de milioane de euro, conform televiziunii britanice Sky Sports, care susține că salariul care i-a fost propus lui Osimhen este de aproximativ 1,15 milioane de euro săptămânal, adică aproape 60 de milioane de euro într-un an!

Dublă lovitură pentru Becali, după accesul în Ghencea: va bate recordul de asistență + Profit de 15 ori mai mare decât la derby-ul cu Dinamo
FCSB - CFR CLUJ
Dublă lovitură pentru Becali, după accesul în Ghencea: va bate recordul de asistență + Profit de 15 ori mai mare decât la derby-ul cu Dinamo

Refuzată de Kylian Mbappe, Al Hilal a pus pe masă 140 de milioane de euro pentru Victor Osimhen

Oferta este una colosală, mult peste ce i-ar putea plăti Napoli atacantului nigerian. De altfel, campioana Italiei a negociat în ultima vreme cu impresarul lui Osimhen în vederea prelungirii contractului, dar părțile nu au ajuns la un acord.

Victor Osimhen a fost piesă de bază în echipa cu care Napoli a cucerit campionatul sezonul trecut. A înscris 31 de goluri în 39 de partide în toate competițiile, 26 în Serie A, 5 în Champions League.

Osimhen a ajuns la Napoli în septembrie 2022, când albaștrii au plătit 75 de milioane de euro ca să-l transfere de la Lille.

Victor Osimhen ar fi al cincilea transfer tare reușit de Al Hilal în această vară. La echipa saudită au mai ajuns Malcom, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic și Kalidou Koulibaly, pentru un total de 178 de milioane de euro.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Louis Munteanu va fi cedat iar de Fiorentina! Nu intră în planurile antrenorului

Lovitură dată de Manchester United: cel mai mare contract din istoria Premier League a fost semnat

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
paolo13
paolo13  •  31 Iulie 2023, 18:27
Postat de VanBasten pe 31 Iulie 2023, 17:55

Ar putea sa-l ia pe Compagno cu 1.6-1.7M euro.

Dacă marchează în jur de 20 de goluri, înseamnă ca iar isi face treaba foarte bine.

VanBasten
VanBasten  •  31 Iulie 2023, 17:55

Ar putea sa-l ia pe Compagno cu 1.6-1.7M euro.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează