INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

OFICIAL „A semnat!” » Real Madrid a „furat” un superfotbalist de la Bayern Munchen

David Alaba (28 de ani) este noul jucător al lui Real Madrid
David Alaba (28 de ani) este noul jucător al lui Real Madrid

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 18:49 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 22:49

David Alaba (28 de ani) este noul jucător al lui Real Madrid! Fostul fundaș al lui Bayern Munchen a fost prezentat de spanioli.

UPDATE, ora 20:15. Real Madrid l-a prezentat pe David Alaba

👋 David Alaba 👉 #WelcomeAlaba

Posted by Real Madrid C.F. on Friday, 28 May 2021

Hala Madrid! Plec de la un club special la un club la fel de special. Sunt foarte fericit şi onorat că voi juca la Real Madrid. După atâţia ani la Munchen, voi avea în faţă o nouă provocare şi voi da totul pentru a continua istoria impresionantă a acestui club.

Abia aştept să îmbrac acest tricou alb de legendă, în faţa voastră, a fanilor din Madrid. Sunt sigur că această aventură va fi una reuşită. Împreună cu toţii fanii Realului. Vamos!
David Alaba, fundaș Real Madrid

„Alaba a semnat cu Real Madrid un contract valabil până în 2026. Va câștiga 12 milioane de euro pe an”, scrie AS despre mutarea austriacului.

David Alaba, afacere perfectă pentru Real Madrid!

Alaba a plecat gratis de la Bayern Munchen, după un deceniu în Bavaria. Din martie 2020, de când îl are impresar pe controversarul israelian Pini Zahavi, David a pus clubul bavarez sub presiune, șantajându-i pe munchenezi cu ofertele primite de la marile puteri europene: Real, Manchester City, PSG, Liverpool și Chelsea.

În octombrie, după ce apărătorul a refuzat și cea de-a treia propunere, Bayern a sistat negocierile. Din acel moment, era limpede că Alaba va pleca în 2021, la final de angajament. Ceea ce s-a și întâmplat.

Madrilenii și-au asigurat un jucător polivalent, care poate evolua și stoper, și fundaș stânga, și „închizător”. Puternic, tehnic, excelent pentru faza defensivă, dar foarte bun și în ofensivă. Afacerea perfectă pentru „los blancos”.

431 de partidea jucat Alaba pentru Bayern în 10 ani

25 de trofeea cucerit David alături de munchenezi, între care 10 campionate și două Ligi ale Campionilor

Mișcări de trupe la Real Madrid

Fără să fi antrenat un sezon întreg la PSG, cu care a ratat titlul în fața lui Lille, Mauricio Pochettino ar fi intrat pe lista lui Real Madrid, după plecarea lui Zidane.

Publicația Defensa Central scrie că francezii nu acceptă plecarea tehnicianului argentinian fără bani și cer între 10 și 15 milioane de euro de la spanioli pentru a-l lăsa să meargă în Spania - detalii, pe larg, AICI!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Liverpool a dat primul tun în mercato! 40 de mil. € pentru un star din Bundesliga

Ștefan Radu, gata să plece de la Lazio după 13 ani! Un colos european îl vrea pe român

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
robby73
robby73  •  29 Mai 2021, 18:19
Postat de dragdim pe 29 Mai 2021, 17:56

Felul in care s-a comportat Alaba fata de Bayern a fost urat. Bayern este singurul club sănătos din lume, din toate punctele de vedere.

Nu aș spune că sa comportat urât. A vrut să negocieze un contract nou și nu sau înțeles. Doar nu trebuie să fii deacord cu Bayern, dacă alte echipe îți oferă mai mult. Bine, cu sumele cerute în ziua de azi, nici eu nu sunt de acord. Bayern a negociat așa cum o fac întotdeauna, adică nu încearcă să țină un jucător cu orice preț. Poate și politica asta, a făcut din ei cea ce sunt azi. Cel mai sănătos club, cu succes, fără datorii și un stadion frumos și platit!!

dragdim
dragdim  •  29 Mai 2021, 17:56

Felul in care s-a comportat Alaba fata de Bayern a fost urat. Bayern este singurul club sănătos din lume, din toate punctele de vedere.

caoradea
caoradea  •  28 Mai 2021, 22:46
Postat de mafa pe 28 Mai 2021, 21:38

Cum l-au furat daca era liber de contract !!!????

Plus ca de vreo cel putin 6 luni se stia ca merge acolo. Asa cine ce a furat ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close