INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Alarmă la Bayern! 3 jucători importanți vor să plece

Davies ezită să prelungească deocamdată cu Bayern / Foto: Imago
Davies ezită să prelungească deocamdată cu Bayern / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 18:05 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 19:12

Joshua Kimmich, Leon Goretzka și Alphonso Davies își pun problema de a o părăsi pe Bayern în vară - anunță tabloidul Bild. Primii doi, din cauza antrenorului Thomas Tuchel.

Nu este liniște deloc la Bayern. După meciul pierdut în fața lui Werder (0-1), în campionat, în presă au apărut mai multe inormații alarmante. Cea mai importantă, furnizată de tabloidul Bild, este că trei jucători-cheie intenționează să părăsească echipa la vară.

Florin Niță, posibilul titular al naționalei la Euro, a gafat în al doilea meci la rând! » Erorile lui au influențat decisiv două rezultate
TURCIA
Florin Niță, posibilul titular al naționalei la Euro, a gafat în al doilea meci la rând! » Erorile lui au influențat decisiv două rezultate

Joshua Kimmich s-a săturat să fie criticat de antrenor

Este vorba despre Joshua Kimmich, Leon Goretzka și Alphonso Davies. Primii doi, din cauza antrenorului Thomas Tuchel. Kimmich joacă de 9 ani în tricoul campioanei, însă Tuchel susține de mai multă vreme că el nu este potrivit pentru postul de „închizător”, pe care evoluează.

Ceea ce l-ar fi determinat pe mijlocașul în vârstă de 28 de ani să-și pună tot mai serios problema schimbării aerului. Contractul îi expiră în 2025, n-a purtat niciun fel de discuții cu clubul pentru prelungirea lui, iar cluburile mari au făcut coadă la ușa lui. Îl vor PSG, FC Barcelona, Manchester United, Manchester City, Liverpool și Arsenal.

Ajuns rezervă de lux, Leon Goretzka e favorabil unui transfer

Leon Goretzka are contract până-n 2026, însă în ultimul an a avut un parcurs oscilant. Iar în ultimele partide, cu Hoffenheim (3-0) și cu Werder (0-1), Tuchel l-a preferat pe Raphael Guerreiro pe postul său, alături de Kimmich.

Bild scrie că, după ce vara trecută a refuzat orice discuție despre o eventuală plecare, internaționalul german s-ar fi exprimat mai nou favorabil unui transfer.

Alphonso Davies trage spre Real. Tendința e spre o despărțire 

În ceea ce-l privește pe Alphonso Davies, deși joacă mult sub posibilități, Bayern n-ar vrea să-l piardă. Problema este Real Madrid. E dorit acolo și, având acest as în mânecă, jonglează cu șefii bavarezilor. Are 9 milioane de euro anual salariu anual, iar ca să-și prelungească acordul scadent în 2025 solicită 15 milioane pe sezon!

Bayern i-a oferit 12 milioane, în condițiile în care fundașul canadian se află și departe de cea mai bună formă a sa. Însă deocamdată nu s-a ajuns la niciun acord, iar Bild susține că tendința ar fi mai degrabă de despărțire. La vară, când clubul încă mai poate lua bani pe el, întrucât contractul îi expiră în 2025.

Mai puteți citi:

Radu Drăgușin i-a dat gata pe fanii lui Tottenham » Cu ce a apărut la antrenament, înaintea duelului cu Guardiola: „Prințul din Transilvania”

Marius Șumudică, gafă de proporții în mercato » L-a adus deja accidentat: OUT 3 luni după numai 40 de minute!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  24 Ianuarie 2024, 23:35

Foarte bine, toata Germania asteapta sa se destrame acest Bayern cocalar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează