INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

Alarmă la PSG! Neymar s-a "rupt" din nou » Cât va absenta superstarul brazilian

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2018 11:44

Miercuri, când a jucat în Champions, la 2-1 cu Liverpool, Neymar nu era complet refăcut. Pe 20 noiembrie, suferise o întindere la aductori în amicalul Braziliei (1-0 în fața Camerunului), dar în Ligă brazilianul a rezistat foarte bine. Accidentarea părea uitată.

Duminică însă, după nicio oră de joc, leziunea a recidivat la aductori. S-a oprit, i-a făcut semn antrenorului Tuchel că nu mai poate continua și a ieșit. Era minutul 57. Pierde cele două meciuri din această săptămână, cu Strasbourg și Montpellier, riscând și confruntarea cu Steaua Roșie, din 11 decembrie. Vitală pentru calificarea în "optimile" CL.

"E același tip de accidentare ca la națională. Cred că s-a oprit la timp", spune Tuchel, sperând să-l aibă pe Neymar cel mai târziu la Belgrad.

Fără el, PSG își pierde forța ofensivă. Duminică, fără el în ultima jumătate de oră, a încheiat 2-2 la Bordeaux. Primul egal după 14 victorii consecutive. Seria s-a întrerupt. 

30 de goluria marcat Neymar în 32 de meciuri jucate în Ligue 1; jucătorul care reușește cel mai rapid această performanță în ultimii 45 de ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează