INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELON

Alarmă la Real Madrid » Un superstar s-a accidentat la antrenament şi poate rata duelul cu Barcelona

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2015 16:37

Cu doar cîteva zile înainte de derby-ul cu Barcelona, fanii celor de la Real Madrid au primit o veste proastă.

Potrivit presei din Spania, Karim Benzema a acuzat probleme medicale la antrenamentul de luni al celor de la Real Madrid. Astfel, se pare că francezului i-a recidivat leziunea musculară de la bicepsul femural al piciorului drept.

Prezenţa lui Benzema în El Clasico este pusă sub semnul întrebării şi zilele viitoare se va stabili dacă francezul va juca. Pe lîngă Benzema, şi portarul Keylor Navas şi jucătorii Marcelo şi Sergio Ramos au acuzat probleme medicale.

Meciul Real Madrid - Barcelona se va disputa sîmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:15, în direct pe DigiSport, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
hmmmm
hmmmm  •  17 Noiembrie 2015, 17:22

Cat e accidentat poate sa se duca sa faca o parte din parnaie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează