INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Alarmă ofensivă la Real Madrid » 19 şuturi şi 35 de centrări, zero goluri! Barcelona, noul lider din La Liga

Eden Hazard s-a reaccidentat, nu se știe cât de grav, foto: Guliver/gettyimages.com
Eden Hazard s-a reaccidentat, nu se știe cât de grav, foto: Guliver/gettyimages.com

Articol de - Publicat duminica, 23 februarie 2020 11:57

Real Madrid şi-a întrerupt seria de 15 etape fără eşec la Valencia, cu Levante (0-1), acuzând lipsa unui vârf de careu, şi a cedat primul loc Barcelonei. „Se mai întâmplă să nu marchezi", a explicat Zidane.

Clasamentul La Liga: Barcelona e la două puncte în fața lui Real Madrid

  • Real Madrid i-a cedat şefia Barcelonei, chiar înaintea duelului cu Man. City din „optimile" Ligii şi Clasicului, după alt meci în care s-a chinuit să înscrie, 0-1 cu Levante.

Iar criza ofensivă a devenit alarmantă pentru Real, care nu au rezistat pe primul loc în La Liga doar prin soliditatea defensivei, surprinsă şi ea, totuşi, sâmbătă la Valencia, în frunte cu portarul Courtois, pe contra lui Morales.

Hazard s-a reaccidentat în Levante - Real Madrid 1-0

Semnele apăruseră din Cupă, cu Sociedad, şi s-au confirmat cu Celta, ambele pe „Bernabeu"!, dovedind că Benzema nu poate duce singur povara golului. S-a reaccidentat Hazard! Acesta a suferit o fractură a peroneului și riscă să lipsească tot sezonul.

19 şuturi au trimis madrilenii, dintre care 7 cadrate, fără a-l învinge pe Aitor Fernández! Dominarea sterilă şi centrările la infinit, nu mai puţin de 35, au devenit stereotip, iar vârful ce trebuia să finalizeze nu era în careu

Degeaba au dominat elevii lui Zidane, nici cu Vinicius Junior n-a picat golul. Brazilianul l-a schimbat pe Eden Hazard, reaccidentat în minutul 66 la glezna sa cu probleme, din cauza căreia deja lipsise trei luni. 

„Nu arată deloc bine. Sper, totuşi, ca testele să nu descopere ceva grav, altfel va fi pierdere grea", a declarat Zidane. Şi ca aventura să se încheie mai prost, Real s-a întors acasă cu autocarul, aeroportul fiind închis de ceaţă!

21 de meciuri fără gol marcatare Madridul din 93 disputate (23%) de la plecarea lui Cristiano Ronaldo. Cu portughezul în teren, doar 36 de partide pe sec din 438 (8%)

6.150 de goluria înscris Real în istoria La Liga, cu unu mai puţin ca Barcelona, care a depăşit-o în premieră! La debutul lui Messi, în octombrie 2004, madrilenii aveau +70

„Nu punem capul în pământ pentru două rezultate slabe. Ne-am creat ocazii şi nu am marcat, iar adversarul ne-a surprins la unica şansă. Se mai întâmplă în fotbal, dar vom face totul să revenim pe primul loc" - Zinedine Zidane, antrenor Real

„Nu e uşor să învingi în acelaşi sezon pe Barcelona şi pe Real, dar îţi oferă o senzaţie specială. Fanii noştri meritau să le oferim aceată victorie şi trebuie să avem mai multă încredere, chiar dacă suferim uneori" - Paco Lopez, antrenor Levante

VEZI ȘI:

FCSB // VIDEO Un titular al roș-albaștrilor a răbufnit: „Ce să mai zică și antrenorul... Nu poți să te bați așa la titlu. N-ai voie!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zorrozabal
zorrozabal  •  23 Februarie 2020, 19:52

Florentino Perez l-a adus pe Courtois cu 80 de milioane!Ca sa ia gol pe coltul scurt!L-a adus si pe Hazard,cu 140 de milioane!Jucator de 28 de ani!Mai mult decat a luat pe Cristiano!Ca sa joace bine numai in meciul cu Eibar!Intr-un sezon intreg!La presiunile lui Zidane?Iar o anumita parte a galeriei il fluiera pe... Gareth Bale!Sinucidere in direct!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează