INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Alberto Aquilani, un nou pas în carieră: Va juca în La Liga

Alberto Aquilani, foto: Gulliver/gettyimages
Alberto Aquilani, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 27 august 2017 20:51

Las Palmas a anunțat oficial transferul mijlocașului italian Alberto Aquilani pentru următoarele două sezoane.

Aquilani, ajuns la 33 de ani, a fost ultima dată la Sassuolo, formația din Serie A care a participat în ultimul sezon în competițiile europene.

"UD Las Palmas a ajuns la un acord cu Alberto Aquilani, un mijlocaș italian cu multă exeperiență internațională, iar fotbalistul va face parte din echipă pentru sezonul 2017-2018", a fost anunțul oficial al echipei.

Aquilani, fost internațional italian, a ajus din postura de jucător liber de contract după ce a evoluat în ultimul sezon la Pescara, echipă care l-a împrumutat la Sassuolo, dar și-a petrecut majoritatea carierei la AS Roma, Juventus și Liverpool, precum și un sezon în Portugalia la Sporting.

Mijlocașul defensiv a adunat 38 de meciuri pentru Squadra Azzurra și a marcat cinci goluri, fiind selecționat în lotul pentru Campionatul Mondial din 2014.

Las Palmas, locul 14 în ultimul sezon, și-a completat astfel lotul definitiv, după tot în această săptămână a fost împrumutat de la Barcelona, Sergi Samper.

Aquilani are în palmares titlul european la U-19 cu Italia, dar și Cupa Italiei în două rânduri, 2007 și 2008, pe când evolua la AS Roma.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează