INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Suporterii îi cer demisia după eliminarea din Cupă, dar Zinedine Zidane rămâne calm: „Am încercat, astfel de lucruri se întâmplă”

Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid // foto: Imago +16   FOTO
Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 06:56 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 08:05

Zinedine Zidane (48 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a comentat eliminarea rușinoasă a „albilor” din Cupa Spaniei, după 1-2 cu Alcoyano, echipă de liga a treia.

Vocile care îi cer demisia lui Zinedine Zidane s-au înmulțit după ce Real Madrid a ratat încă un obiectiv al acestui sezon - la doar câteva zile după ce a pierut și șansa de a câștiga Supercupa Spaniei -, dar Zizou rămâne calm.

Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid: „Vom vedea ce se va întâmpla”

„Se spun lucruri când pierzi. Sunt calm, cred că jucătorii au dorit să câștige. Vom vedea ce se va întâmpla în următoarele zile. Cred că jucătorii încă au încredere în mine. Am încercat, am făcut și lucruri bune în acest sezon, dar nu recent.

Trebuie să întrebați jucătorii dacă primesc mesajul meu clar, dar eu cred că o fac”, a declarat tehnicianul francez, citat de Marca.

Ulterior, Zidane a fost întrebat dacă ia asupra sa responsabilitatea eliminării.

„Cred că este responsabilitatea mea ca antrenor. Ăsta este fotbalul. Trebuie să profiți de ocaziile pe care le ai. Mingea nu a vrut să intre în poartă, iar acum suntem eliminați. Adevărul este că am încercat. Am avut ocazii, dar astfel de lucruri se pot întâmpla. Este o perioadă grea. Ar fi trebuit să facem mai mult, dar nu am reușit. Însă am încercat”, a mai spus francezul.

Cupa Spaniei rămâne singurul trofeu pe care Zinedine Zidane nu l-a cucerit alături de Real Madrid în cei peste 4 ani petrecuți ca antrenor al „galacticilor”.

VIDEO. Real Madrid, învinsă de Athletic Bilbao în Supercupa Spaniei

Citește mai multe știri din fotbalul spaniol:

Ce salariu primește Aleix Garcia în La Liga, după ce a „evadat” de la Dinamo

Alt scandal la Barcelona! Și-a enervat colegii cu criticile sale și nu e prima oară! Cine sunt cei acuzați

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
enigmaticul
enigmaticul  •  21 Ianuarie 2021, 12:03

Ușor, ușor, steaua lor și a Barcelonei încep să apună!! Ultimele meciuri au fost catastrofale pentru aceste echipe ”foste” de top!!

316588556035187
Dan Serbanescu  •  21 Ianuarie 2021, 09:52

Ce e asta bă : le dă ignore ? Adică , altceva le dă , sau ce ? Îi ignoră , snobilor agramați !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează