INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

FIFA și UEFA amenință: fără Messi și Ronaldo la Mondial!

Aleksander Ceferin
Aleksander Ceferin

Articol de - Publicat luni, 19 aprilie 2021 16:49 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 17:39

Aleksander Ceferin (53 de ani), președintele UEFA, l-a desființat pe Andrea Agnelli (45 de ani), președintele lui Juventus, după Comitetul Executiv de la Montreux: „Am văzut multe la viața mea, dar niciodată o asemenea persoană”

„N-o să vorbesc mult despre el, dar este cea mai mare deziluzie din viața mea. Nu credeam să existe un om care să poată minți încontinuu, e cu adevărat incredibil. Am discutat cu Agnelli sâmbătă după-amiază și mi-a spus că nu e vorba decât despre zvonuri, că nu este nimic adevărat. Mi-a promis că dacă află ceva mă sună, apoi și-a închis telefonul. Evident că aviditatea atât de puternică poate să învingă toate valorile umane”, l-a atacat numărul 1 de la Nyon pe unul dintre fondatorii Super Ligii, a cărei fetiță ar fi fost botezată chiar de Čeferin!

Messi și Cristiano, adio CM 2022?

Dacă proiectul noii competiții puse la cale de cele 12 mari cluburi de pe continent va continua, FIFA și UEFA au amenințat cu suspendarea jucătorilor și interzicerea convocării lor la echipele naționale. Cu alte cuvinte, Leo Messi și Cristiano Ronaldo, ca să dăm doar cele mai faimoase exemple, vor rata turneul final din Qatar! 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Klopp se împotrivea Super Ligii în 2019, acum e membru fondator cu Liverpool + reacțiile lui Bayern și Dortmund

Primul fotbalist de top care contestă Super Liga Europei » Mesaj-manifest: „Gata cu visurile și iluziile fanilor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
gazistu
gazistu  •  20 Aprilie 2021, 16:48

CHIAR NU-I NICI O PROBLEMA

dinamo100
dinamo100  •  20 Aprilie 2021, 12:28

Mondialul se poate desfasura foarte bine si fara jucatorii echipelor mari din SuperLiga. Singura problema pentru UEFA o poate reprezenta un eventual proces intentat de SuperLiga. Daca obtin o hotarare judecatoreasca impotriva UEFA sau FIFA, s-ar putea ca acestea sa nu poata face ceea ce vor.

cirus11
cirus11  •  19 Aprilie 2021, 22:55
Postat de digei pe 19 Aprilie 2021, 18:58

Atat UEFA cat si FIFA se vor alinia acolo unde sunt banii. Fara vedete la mondial acesta va fi un chix total. Multinationalele, sponsorii, televiziunile, vor merge langa cei mai buni. UEFA va indulci tonul, acum sunt speriati, in faza negarii. Ideea e excelenta.

Nu stiu tu dar eu ma uit la Mondial sa vad Spania jucand cu Brazilia, nu pt un jucator anume... Eroii unui turneu nu trebuie sa fie neaparat vedete si inainte...

Vezi toate comentariile (85)
Comentează