INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Alergie madrilenă » Messi: ”Nici prin cap nu-mi trece să joc vreodată la Real”

Messi  nu se vede jucînd decît la FC Barcelona
Messi nu se vede jucînd decît la FC Barcelona

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 21 iunie 2012 12:24

Lionel Messi jură fidelitate Barcelonei. Sau, dacă ar trebui să plece la un moment dat, starul argentinian susţine că în nici un caz nu ar face-o la marea rivală Real Madrid.

”Nici prin cap nu-mi trece să joc vreodată la Real. Nici nu vreau să mă gîndesc la aşa ceva. Barcelona este casa mea, aici aş vrea să-mi închei cariera după ce voi juca atît cît voi putea”, a declarat laureatul ultimelor trei ”Baloane de Aur”.

Leo a făcut aceste declaraţii la sosirea la Bogota, unde va participa joi la un meci caritabil. ”Bătăia Stelelor” presupune un meci între echipe de vedete pregătite de Fabio Capello, respectiv Carlos Dunga.

Totodată, legat de noul antrenor al Barcelonei, Messi a zis: ”Sîntem foarte încîntaţi că Tito Vilanova l-a înlocuit pe Guardiola. Este o persoană pe care o cunoaştem, ştie să lucreze în aceeaşi manieră ca Pep. Încă ne doare că Guardiola a plecat, nu ne aşteptam, dar Tito nu va schimba mult din modul de lucru, totul va fi asemănător”.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
mariusss10
mariusss10  •  21 Iunie 2012, 17:05
Postat de traian01 pe 21 Iunie 2012, 15:03

Parca ai avea tu fata de Real...

lasa ca are ronaldo fata frumusica destul, nu ii trebuie si lui messi asta, el are fotbalul de partea lui... mourinho cred ca viseaza in fiecare noapte sa ii fie antrenor lui messi pentru ca ar putea castiga tot in fiecare an... dar de alde voi ce sa stie? voi stiti ca ronaldo e cel mai complet ca da suturi de la 25 m, dar nu dribleaza pe nimeni, si ca da pe sezon vreo 3 goluri in plus cu capul fata de messi, care e cu 17 cm mai scund decat ronaldo.... penibili...

mariusss10
mariusss10  •  21 Iunie 2012, 17:02
Postat de clubbers_guide pe 21 Iunie 2012, 13:53

mie mi s-a acrit de barcelona! ... cum mi s-a acrit si de neymar! se face atata tam-tam in jurul a 3-4 subiecte ... messi-steaua-barcelona-etc!

ti s-a acrit tie si altora ca tine... esti rapidist, cica esti singur impotriva tuturor, deci nu ma mira... :)))

xstream
xstream  •  21 Iunie 2012, 16:43
Postat de traian01 pe 21 Iunie 2012, 15:03

Parca ai avea tu fata de Real...

hai ,nu exagera prietene :) l as pupa mourinho si pe pla pe messi daca ar veni la real , se stie cum saliveaza dupa argentinean

Vezi toate comentariile (8)
Comentează