INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Alertă cu bombă la sediul Federaţiei de Fotbal din Grecia!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2015 20:08

Sediul Federaţiei de Fotbal din Grecia a fost evacuat, miercuri, după ce un apel anonim a indicat că în clădirea aflată într-o suburbie din Atena se află o bombă.

Presa locală scrie că poliţia a trimis la faţa locului o echipă de genişti, însă nu a fost găsit nici un dispozitiv explozibil.

Marţi, o bombă a explodat în faţa sediului de birouri din Atena al Federaţiei elene de afaceri, iar suflul exploziei a spart geamuri, fără ca cineva să fie rănit.

Sursă: Mediafax

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  25 Noiembrie 2015, 20:49

Ba bucurestencele erau organice pe timpul meu . La fel si laptele lor . In zona magheru nu s-a mai nascut nici un bucurestean de ani de zile . Ultimul bucurestean nascut si crescut acolo a fost datat acum un deceniu . Intre timp sau inchis si Nottara si Patria si Scala . Nici bucuresteni, nici spectacole .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  25 Noiembrie 2015, 20:46

Ba eu cind sugeam tzatza lui mama, in fatza mea era turnul ARO . M-am luminat imediat. Deja la 6 luni practicam aikido . Era o metoda de atac dupa ce am vazut tzaranul in gumari apropiind-se ingrijorator de familia mea . Trebuia sa fac ceva .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  25 Noiembrie 2015, 20:42

Ba gsp-ul este singurul on line pe care il urmaresc constant .Pe celelalte on line-uri din Bucuresti nu dau doi bani . Dupa cum stiti eu ma respect. Sunt din mama bucurestiior originar.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează