INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Alertă la Barcelona! Accidentarea lui Messi a recidivat » Cât poate lipsi starul argentinian

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 16:20

Lionel Messi, 32 de ani, ar fi suferit, la antrenament, o recidivă a leziunii la muşchiul solear drept. Căpitanul Barcelonei ar putea rata încă patru meciuri din campionat şi, cel puţin, prima etapă din Ligă.

Pe de o parte, se agită să rezolve complicatul transfer al lui Neymar, iar pe de alta, Barcelona îşi face griji cu Messi. Căpitanul, care reluase pregătirea cu grupul înaintea partidei cu Betis, trebuie să reintre în week-end, dar problema sa musculară nu s-a rezolvat deloc. Accidentarea de pe 5 august, la soleul drept, i-a recidivat la antrenament, a anunţat „Radio Catalunya", şi argentinianul riscă să stea pe margine încă aproape o lună!

Suárez s-a rupt la fel!

Leo nu a jucat niciun meci oficial în această stagiune pentru catalani, iar durerile din timpul recuperării s-ar fi agravat şi l-au convins să nu mai forţeze. La fel cum s-a întâmplat duminică, „Puricele” ar trebui să vadă din tribună, şi eventual tot lângă Luis Suarez (accidentat chiar la acelaşi soleu!), patru partide din campionat, cu Osasuna, Valencia, Granada şi Villarreal, plus debutul în grupele Ligii de pe 17-18 septembrie. Cam aceeaşi durată are absenţa lui Ousmane Dembélé, pe care Barcelona încearcă să-l dea la schimb pentru Neymar. O veste bună tot a primit antrenorul Valverde: olandezul de Jong este recuperat şi poate evolua cu Osasuna.

6 partidea ratat Messi în sezonul trecut la Barcelona, din cauza unei fractură la antebraţ şi unei răceli. A mai avut mici probleme la adductori şi cu o pubalgie

Suárez s-a rupt la fel!

Leo nu a jucat niciun meci oficial în această stagiune pentru catalani, iar durerile din timpul recuperării s-ar fi agravat şi l-au convins să nu mai forţeze. La fel cum s-a întâmplat duminică, "Puricele" ar trebui să vadă din tribună, şi eventual tot lângă Luis Suarez (accidentat chiar la acelaşi soleu!), patru partide din campionat, cu Osasuna, Valencia, Granada şi Villarreal, plus debutul în grupele Ligii de pe 17-18 septembrie. Cam aceeaşi durată are absenţa lui Ousmane Dembélé, pe care Barcelona încearcă să-l dea la schimb pentru Neymar. O veste bună tot a primit antrenorul Valverde: olandezul de Jong este recuperat şi poate evolua cu Osasuna. 

Citește și:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
thebluestlion
thebluestlion  •  29 August 2019, 17:09

Nea Gigi să-i sune și să le explice cum se dă preparatorul afară când ai accidentați :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează