INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Alertă la Tottenham » Caz pozitiv de COVID-19 la ultima rundă de testări din Premier League

Tottenham Hotspur a înregistrat un caz pozitiv de COVID-19 // sursă foto: Guliver/gettyimages +47   FOTO
Tottenham Hotspur a înregistrat un caz pozitiv de COVID-19 // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 20:44

Singurul caz de COVID-19 înregistrat în ultima rundă de testări efectuate de cluburile din Premier League a fost depistat la Tottenham Hotspur.

Dintre cele 1197 de persoane testate, una a fost depistată pozitiv. De la Tottenham, care a confirmat acest lucru.

„Am fost informați de Premier League că am primit un test pozitiv de COVID-19 după ultima rundă de testări. Ca urmare a confidențialității medicale, numele persoanei nu va fi dezvăluit. Aceasta este asimptomatică și se va izola timp de 7 zile, în conformitate cu protocolul Premier League, înainte de a fi testată din nou”.

În cadrul precedentei runde de testări, niciun caz nou de COVID-19 nu a fost depistat, informează Sky Sports. În schimb, dintre cele 3882 teste prelevate până acum de la membrii cluburilor din Premer League, 12 au fost pozitive în total.

Clasament Premier League: Liverpool este aproape de titlu

Premier League revine pe 17 iunie

După Bundesliga, va reporni și Premier League, Anglia fiind pregătită și ea să reînceapă sezonul. Prima etapă postpandemie va demara miercuri, 17 iunie, cu două meciuri. Manchester City - Arsenal și Aston Villa - Sheffield United. 

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria Premier League

+43 FOTO

VIDEO. Râzi cu noi: Câteva faze haioase din sportul amator

Citește mai multe știri despre Premier League:

Phil Foden, starul în devenire al lui Manchester City, a comis-o! A încălcat toate regulile și riscă să fie pedepsit de Pep Guardiola

Manchester United s-a mișcat rapid » Transfer important realizat de „diavoli”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează