INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUSTRALIA

Alessandro del Piero are un final urît de carieră » E pe ultimul loc în Australia!

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 18:26

Cu o carieră de succes la Juventus, unde a jucat 513 partide şi a marcat 208 goluri, Alessandro del Piero trece prin clipe de coşmar la actuala sa echipă, FC Sidney.

Este cel mai bine plătit jucător ce a evoluat vreodată în Australia, cu 2 milioane de dolari pe sezon, dar şi cel mai galonat fotbalist, cu 15 trofee în carieră, însă reuşitele pe plan profesional, în prezent, sînt invizibile.

Deşi la Sidney mai evoluează alţi doi fotbalişti de valoare ce au jucat în Europa, mijlocaşii Bret Emerton, fost la Feyenoord şi Blackburn Rovers, şi Jason Culina, care a trecut pe la Ajax, PSV şi Twente, echipa lui del Piero este pe ultimul loc în campionat.

Chiar şi aşa, Alex a marcat 5 goluri pentru echipa sa, însă degeaba, întrucît FC Sidney este pe ultima poziţie, cu zece puncte, la 13 lungimi de prima clasată, Central Coast, unde evoluează şi fostul atacant al Craiovei Daniel McBreen. De altfel, fostul vîrf al oltenilor este şi golgeterul competiţiei, cu 9 reuşite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
luciano86
luciano86  •  11 Decembrie 2012, 09:03

Clipe de cosmar.... credeam ca a patit ceva... iar exagerati :( pff

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close