INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Del Piero, incisiv în scandalul depunctării lui Juventus: „Este greșit să o penalizezi în mijlocul sezonului! Toată lumea ne urăște”

Alessandro Del Piero.
Foto: Imago
Alessandro Del Piero. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 10:20 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 11:03

Alessandro del Piero (48 de ani), fostul mare fotbalist al lui Juventus, a intervenit în scandalul în care „Bătrâna Doamnă” este implicată, fiind acuzat că a produs o fraudă financiară între anii 2018 și 2021. În luna ianuarie a acestui an, torinezii au fost depunctați cu 15 puncte și au ieșit din zona cupelor europene. 

Fostul mare internațional italian a spus că, în opinia lui, nu este corect ca aceste puncte să îi fie luate lui Juventus în mijlocul sezonului.

FCSB - Farul, ținta scouterilor! Pe ce fotbaliști au pus ochii trimișii cluburilor din străinătate
FCSB - FARUL
FCSB - Farul, ținta scouterilor! Pe ce fotbaliști au pus ochii trimișii cluburilor din străinătate

Alessandro Del Piero intervine în scandalul în care Juventus este implicată: „Toată lumea ne urăște!”

„Toată lumea urăște Juventus în Italia, ăsta este primul aspect pe care trebuie să-l luăm în considerare în această situație. Adevărul este că nu poți lua o astfel de decizie în mijlocul sezonului. 

Ăsta este marele meu regret. Trebuie să iei măsuri, dar ar trebui să faci acest lucru sezonul viitor. Să penalizezi un club în mijlocul stagiunii, pentru ca apoi să-i dai, poate, 10 puncte înapoi, este un lucru care cred că nu este bun nici pentru celelalte echipe. 

Mă gândesc la cine este pe locul secund în Serie A acum. Dacă Juventus ar primi înapoi punctele, ar ocupa poziția secundă în Serie A. Cred că echipa trece printr-un carusel de emoții și, din acest motiv, consider că Allegri și echipa fac ceva foarte important”, a precizat Alessandro Del Piero, la emisiunea CBS Sports Golazo, conform Tutto Sport. 

Alessandro Del Piero a evoluat pentru Juventus între 1993 și 2012. A adunat 705 apariții în tricoul „Bătrânei Doamne” și a marcat 290 de goluri. A mai jucat în carieră la Padova, Sydney FC și Delhi Dynamos (India). 

Juventus ocupă în acest moment poziția 7-a în Serie A, cu 44 de puncte. Dacă ar primi înapoi cele 15 puncte, ar urca până pe locul secund, iar Lazio ar cădea pe 3. Trupa din capitala Italiei are 58 de puncte. 

Clasamentul din Serie A

VIDEO. Rezumat: Lazio - Juventus 2-1

Citește și: 

Sadio Mane, amendat după ce l-a lovit pe Leroy Sane! Viitorul lui e tot mai incert

Nu Vinicius, nici Benzema! Jucătorul-surpriză pe care Ancelotti l-a văzut cel mai bun cu Chelsea: „A fost cheia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează