INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CEHIA

Alex Băluță, după primul gol de la restartul fotbalului din Cehia: „Cel mai frumos sentiment!”

Alex Băluță a puncat în partida Slovan Liberec - Ceske Budejovice 1-0 +32   FOTO
Alex Băluță a puncat în partida Slovan Liberec - Ceske Budejovice 1-0

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 08:49

Alexandru Băluță (26 de ani) a devenit primul fotbalist român care înscrie după izbucnirea pandemiei de COVID-19, în partida Slovan Liberec - Ceske Budejovice 1-0.

În al doilea meci în care a evoluat după revenirea campionatului din Republica Cehă, Băluță a fost decisiv pentru formația sa. „Primul gând mi-a fugit la soție și la fetiță. Și, din acest motiv, am vrut să merg la cameră și să le dedic golul, așa cum am și făcut-o. În schimb, speram la o dublă, dar am fost foarte aproape", a fost prima reacție a românului, potrivit digisport.ro.

Alex Băluță, decisiv pentru Slovan Liberec: „E cel mai frumos sentiment”

Băluță a fost descătușat după reușita sa, întrucât aceasta a venit după foarte multe ocazii ratate de fotbalistul român care s-a consacrat în tricoul Craiovei.

„E cel mai frumos sentiment să marchezi și echipa ta să câștige, mai ales acum, când suntem între primele patru echipe ale campionatului. E o descătușare mare pentru că îmi doream de multe meciuri să înscriu și am tot ratat mereu foarte multe șanse de care am beneficiat. Acum am concretizat una și sunt foarte bucuros”

Alex Băluță

Slovan Liberec, echipa lui Băluță, este pe locul 4 în Cehia, cu 39 de puncte după 25 de partide. Pentru internaționalul român urmează partida cu Slovacko (sâmbătă, 30 mai).

VIDEO Casele de pariuri rămân momentan închise

FOTO Cele mai interesante cadre din timpul pandemiei de coronavirus

+28 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Maratonul La Liga » Marca a întocmit calendarul finalului de sezon: 32 de zile consecutive cu fotbal!

Gică Hagi radiază de fericire după transferul lui Ianis la Rangers: câți bani ia Viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează