INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Alex Ferguson le-a vorbit studenţilor de la Harvard » Care sînt "cele mai bune cuvinte inventate vreodată în sport"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 decembrie 2012 11:46

Alex Ferguson le-a vorbit studenţilor de la universitatea americană Harvard despre experienţa sa ca manager al lui Manchester United.

Scoţianul de 71 de ani, care pregăteşte United de 26 de ani, e studiat la cursurile de economie şi a fost invitat să le vorbească studenţilor despre stilul său de management, informează Ziarul Financiar.

Iată cîteva dintre cele mai importante declaraţii ale lui Ferguson, oferite studenţilor de la Harvard:

- "Nu poţi să-ţi permiţi să pierzi controlul nici o clipă, nici măcar atunci cînd ai în echipă 30 de profesionişti de top care mai sînt şi multimilionari. Dacă cineva nu face cum zic eu, e mort"

- "Îmi amintesc cînd am fost pentru prima dată la un concert Andrea Bocelli. NU mai fusesem la operă în viaţa mea dar stăteam acolo şi mă uitam gîndindu-mă de cîtă muncă e nevoie pentru coordonare şi sincronizare. Era fantastic"

- "Jucătorii din ziua de azi au fost mult mai protejaţi în copilărie, sînt mult mai fragili decât cei de acum 25 de ani"

- "Pentru un jucător - de fapt pentru orice fiinţă umană - nu există ceva mai bun decît să audă cuvintele AI FĂCUT O TREABĂ BUNĂ. Sînt cele mai bune cuvinte inventate vreodată în sport".

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (9)
fc.a
fc.a  •  20 Decembrie 2012, 13:59

cuuuuum? Asta e o stire "SOC"! Acest limbaj loveste toata Romania!!! Eu n-am citit inca cuvintele acelea pe la noi!!! Eu stiu numai ca "cutare l-a UMILIT pe cutare". De NEIMAGINAT,nu mai dati stiri d-astea! Va stricati IMAGINEA...

prima_la_stanga
prima_la_stanga  •  20 Decembrie 2012, 13:39
Postat de ovidiu_3003 pe 20 Decembrie 2012, 12:02

Ferguson este in topul antrenorilor imediat dupa Mourinho ...

Si Craiova este imediat dupa Real Madrid in topul cluburilor cu palmares european. Du-te si baga o septica, nepotu', lasa ierarhiile pentru altii.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  20 Decembrie 2012, 13:27
Postat de sek.91 pe 20 Decembrie 2012, 12:13

Sir Alex: Ai facut o treaba buna !

extraordinar de buna!! :)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează