INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

FOTO Bucătarul de numai 18 ani care la numai 14 ani gătea pentru Kylian Mbappe și Karim Benzema l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să îi dea „Cuțitul de Aur”: „Mi-au plăcut culorile”

Alex Mihoc, la emisiunea „Chefi la Cuțite” +14   FOTO
Alex Mihoc, la emisiunea „Chefi la Cuțite”

Articol de - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 10:09 / Actualizat miercuri, 06 septembrie 2023 11:18

Bucătarul Alex Mihoc (18 ani), a participat, marți seară, la castingul emisiunii „Chefi la cuțite”, televizată pe Antena 1, show ajuns la sezonul cu numărul 12, acolo unde a primit „Cuțitul de Aur” din partea lui Cătălin Scărlătescu, unul dintre jurați. 

Povestea acestuia este una interesantă. El, la vârsta de 14 ani, locuia deja singur la Paris, între timp ajungând să facă parte din staff-ul Federației Franceze de Fotbal și să gătească pentru staruri precum Kylian Mbappe sau Karim Benzema.

„E degradant!” » Eugen Neagoe atacă un antrenor din Superliga: „Nu aș putea să fac așa ceva niciodată”
GSP LIVE
„E degradant!” » Eugen Neagoe atacă un antrenor din Superliga: „Nu aș putea să fac așa ceva niciodată”

Alex Mihoc a început ă gătească din clasa a 7-a, iar la vârsta de 13 ani s-a înscris la școala Ferrandi, din Paris. Un an mai târziu, acesta a fost cooptat în staff-ul Federației Franceze de Fotbal și a gătit pentru marile vedete din lotul de seniori al „Cocoșului Galic”, precum Kylian Mbappe, atacantul de la PSG, sau Karim Benzema, vârful saudiților de la Al Ittihad. 

Ascensiunea lui nu s-a oprit însă aici. La 16 ani, el deja își exersa talentul în cadrul unui restaurant de 3 stele Michelin din Paris, potrivit Antena 1. 

Alex Mihoc a gătit pentru Kylian Mbappe sau Karim Benzema 

„Am început bucătăria la 13 ani, m-am înscris la școala Ferrandi Paris pentru a studia ceea ce mă pasiona de mic. Am studiat acolo timp de trei ani, apoi am lucrat în diferite restaurante. 

Foto: Antena 1
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1
+10 FOTO

Am gătit pentru echipa națională de fotbal a Franței. Lucram pentru Mbappé sau Benzema și plecam cu ei în fiecare țară. Și eu eram uimit că, la 14 ani, găteam pentru superstaruri!”, a declarat Alex Mihoc, potrivit sursei citate anterior. 

Alex Mihoc a primit „Cuțitul de Aur” din partea lui Cătălin Scărlătescu 

Alex Mihoc s-a prezentat în fața juraților Cătălin Scărălătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu cu un preparat inedit, numit „Linge-mă”. Jurații nu au trebuit să utilizeze tacâmuri pentru a gusta din el, ci să lingă farfuria în care au fost puse arome sărate, dulci, amare și acre. 

„Eu nu înțeleg ce am lins! Eu vreau să cunosc omul care a gândit genul ăsta de farfurie”, a spus Florin Dumitrescu. „Mie mi-au plăcut culorile”, a completat chef Cătălin Scărlătescu.

„Poți și mai mult?”, l-a întrebat chef Cătălin Scărlătescu pe Alex Mihoc. Iar Florin Dumitrescu a fost primul care a scos „cuțitul de aur” pe masă: „Eu îți fac prima ofertă!”

Imediat după aceea, Cătălin Scărlătescu a scos și el „cuțitul de aur” pe masă, dorind și el să-l ia în echipa lui. Tânărul bucătar i-a surprins pe chefi în momentul în care le-a spus că se aștepta la 3 cuțite de aur, nu numai la două. 

Iar declarația l-a făcut pe chef Florin Dumitrescu să-și retragă cuțitul. Prin urmare, Alex Mihoc va face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu în acest sezon al emisiunii. 

Citește și: 

Explicațiile unui fiasco german la CM 2022 » O discuție aprinsă între doi jucători a dezvăluit atmosfera teribilă din vestiarul naționalei

Markovic, amendat de Craiova: „Avea un kilogram, un kilogram și jumătate în plus”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
anonim91
anonim91  •  07 Septembrie 2023, 01:27

Hai bre, la 14 ani gătea pt mbappe & Co ?! In cel credibil caz, era și el pe acolo să de-a o mana de ajutor. La 14 ani majoritatea nu știam pe ce planeta trăim. Metaforic vorbind.

gazistu
gazistu  •  06 Septembrie 2023, 15:36

ce lagatura are aceasta stire culinara, cu sportul, in afara faptului ca romanasul nostru a gatit pt Mbappe & Co.?

laurkro
laurkro  •  06 Septembrie 2023, 14:07

O fi vreun sport și gătitul ăsta. Marinescule, poți deveni mai penibil de atât?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează