CAMPIONATE  ·  ANGLIA

Alexis Sanchez doboară deja recorduri la Manchester United » Număr uriaş de tricouri vândute + capitolul la care l-a depăşit pe Neymar

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT Vineri, 09 Februarie 2018

Aducerea lui Alexis Sanchez (29 de ani) pe Old Trafford nu a reprezentat doar transferul unui fotbalist cu calităţi remarcabile, ci şi un capital de imagine consistent pentru Manchester United, chilianul stabilind deja mai multe recorduri în acestă privinţă.

Noul şeptar al "diavolilor roşii" a generat un interes enorm pentru fanii lui United, iar în luna ianuarie, formaţia din Manchester a înregistrat un număr masiv de tricouri vândute, de trei ori mai multe faţă de precedentul record, majoritatea dintre acestea având numele chilianului pe spate, a anunţat Ed Woodward, vicepreşedintele clubului.

54 €este preţul unui tricou imprimat cu numele lui Alexis Sanchez, pe site-ul oficial al lui Manchester United

În plus, fotbalistul venit de la Arsenal a reprezentat şi capul de afiş pe reţele de socializare în momentul oficializării tranferului, depăşindu-l chiar pe brazilianul Neymar la acest capitol, transferat la PSG, de la Barcelona, în vara trecută, pentru 222 milioane de euro.

"A fost cea mai bună postare a lui United pe Instagram, cu două milioane de aprecieri şi comentarii, cea mai distribuită postare a noastră pe Facebook şi Twitter vreodată, iar hashtag-ul #Alexis7 a reprezentat numărul 1 în topul tendinţelor de pe Twitter la nivel mondial. Postările cu anunţul transferului au generat cu 75% mai multe interacţiuni faţă de anunţul vânzării celui mai scump jucător din lume, Neymar", a mai spus Woodward, potrivit Mirror.

Fotbalistul sud-american a ajuns la Manchester United de la Arsenal, în urma schimbului cu Henrikh Mkhitaryan şi a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League. Chilianul a strâns deja 3 prezenţe la echipa condusă de Jose Mourinho şi a înscris un gol.

surse: mirror.co.uk, skysports.com, store.manutd.comCine spune adevărul?! Reghe se jură că Alexa și-a luat un pumn din cauza unor jucători, dar patronul Astrei îl contrazice

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×