INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Alexis Sánchez, împrumutat gratis la Inter Milano! Fanii lui United se revoltă: „Doar Elton John e mai bine plătit să cânte la pian”

FOTO: GettyImages
FOTO: GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2019 12:22

Inter Milano s-a înţeles cu Manchester United pentru atacantul chilian Alexis Sánchez (30 de ani), pe care nu e obligată să-l cumpere peste un an, doar că îi achită mai puţin de un sfert din salariul de 23 de milioane de euro.

După Romelu Lukaku, Inter a mai transferat un atacant de care Man. United voia să scape. Alexis Sánchez vine sub formă de împrumut gratuit, nerazzurrii nefiind obligaţi ca la sfârşitul sezonului să-l şi cumpere! 

Deşi englezii au insistat să includă în afacere o clauză de achiziţionare la 22 de milioane.  

În plus, din salariul brut exorbitant de 23 de milioane de euro anual, s-au înţeles cu United să suporte doar cinci milioane! Chilianul de 30 de ani va ajunge după-amiază în Milano şi după ce efectuează şi vizita medicală va semna contractul.

„Ajutăm Inter să ia titlul”

Plecarea în aceste condiţii a fostului coleg al lui Torje de la Udinese i-a înfuriat teribil pe fanii lui United.

„Nu doar că putem ajuta Interul să câştige titlul, cu Lukaku golgheter şi Alexis în primii cinci marcatori în Serie A, dar îl şi plătim cu 250 de mii de lire pe săptămână!”, „Cum să îl dai de pomană? Woodward ar trebui să se plimbe prin oraş îmbrăcat în clovn” şi „Înnebunesc că i-am dat atâţia bani unuia care a distrus echipa. Numai Elton John e plătit mai bine să cânte la pian. Nu mai vreau mercenari la club”, au fost cele mai dure reacţii. 

L-au luat şi pe Biraghi  

Inter a mai perfectat ieri două tranzacţii. L-a dat pe Dalbert la Fiorentina, obţinându-l la schimb pe fundaşul stânga Biraghi, care este luat împrumut, cu drept de cumpărare pentru 12 milioane euro.

Iar pe Joao Mario l-a cedat la Lokomotiv, în aceeaşi formulă, ruşii urmând să-l transfere definitiv în 2020 cu 18 milioane de euro. 

4 chilieniau mai jucat la Inter înaintea lui Alexis: Ivan Zamorano (1996-2000), David Pizarro (2005-2006), Luis Jimenez (2007-2009) şi Gary Medel (2014-2017)

Rezumatul meciului Inter - Lecce 4-0

VEZI ȘI:

AL ITTIHAD - AL HILAL 0-0 // Răzvan Lucescu acuză arbitrajul: „Am avut două penalty-uri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
john85
john85  •  28 August 2019, 13:09

Sanchez nu a fost niciodata coleg cu Torje domnule jurnalist. De fapt, Torje a venit la Udine sa il inlocuiasca. Fara succes, evident.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează