INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Alexis Sanchez, izolat Manchester: "Când eram la Arsenal ne înjuram reciproc"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2018 12:39

Alexis Sanchez (29 de ani) se comportă de parcă regretă transferul la Manchester United. Mănâncă singur, nu intră în discuții cu ceilalți, iar șefii se tem să nu sfârșească exact ca Angel Di Maria, plecat după un sezon la PSG.

Responsabilii lui Manchester United își fac deja griji în privința lui Alexis Sanchez. Chilianul adus în ianuarie de la Arsenal nu doar că e complet ieșit din formă, dar, potrivit unor surse din club, "se comportă ca și cum ar regreta deja faptul că a semnat cu United". La cantină, în cantonamentul de la Carrington, mănâncă singur. Pare nefericit. Nici măcar în afara programului nu caută compania celorlalți jucători. Nici măcar a celor de limbă spaniolă, ca și el.

O posibilă explicație o oferă colegul Marco Rojo: "Când era la Arsenal, aveam intrări dure la antrenamente. Și ne înjuram reciproc. Când am auzit că vine la noi mi-am zis oh, nu!".

Inclusiv salariul său, 600.000 de lire sterline pe săptămână, ar putea fi o problemă, în condițiile în care e cel mai mare de la United, iar invidia e pe măsură. "La fel s-a întâmplat și cu Di Maria. Avea cel mai mare contract, dar părea cel mai nefericit. Ca și cum n-ar fi vrut să fie acolo", le-a dezvăluit o sursă din club jurnaliștilor de la Daily Mail.

În cele din urmă, după numai un sezon (2014-2015), argentinianul a plecat la PSG. Mărturisind ulterior că n-a dorit nicio clipă s-o părăsească pe Real pentru United: "Am fost forțat!".

În 5 din cele 10 meciuri disputate în tricoul lui United, Alexis n-a trimis niciun șut pe poartă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  22 Martie 2018, 12:22

Alexis e nefericit datorita contractului ...nesimtit. Cred ca i-ar prinde bine o leafa de inginer mecanic din Romania...

lenroc
lenroc  •  21 Martie 2018, 15:59

mi-au dat lacrimile, nu altceva. simt ca tre' sa fac ceva, sa-l distrăm cumva...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează