INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Alexis Sanchez s-a accidentat la antrenamentul lui Manchester United! Care este Verdictul lui Mourinho

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 15:16

Jose Mourinho a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu Southampton, de pe St Mary's Stadium.

Managerul portughez a discutat și despre problemele cu care se confruntă clubul său, inclusiv de accidentarea gravă suferită de Alexis Sanchez la ultimul antrenament.

"Alexis Sanchez are o accidentare importantă. Nu vreau să risc să anunţ cât timp va absenta, dar aş spune că nu va mai juca în acest an", a anunţat Jose Mourinho.

La prima vedere, problemele atacantului chilian sunt la piciorul drept, dar gravitatea accidentării este încă necunoscută. "Nu este vorba despre o accidentare banală, urla de durere. Din experiența mea, urletul și modul în care s-a întâmplat mă fac să cred va absenta o lungă perioadă de timp", a adăugat Mourinho.

Alexis Sanchez a semnat în iarna acestui an cu Manchester United, după schimbul pe care l-au făcut "diavolii roșii" cu Arsenal, Henrikh Mkhitaryan ajungând pe Emirates Stadium. Sanchez nu a impresionat pe Old Trafford, fiind folosit doar in 5 din cele 12 meciuri ale lui Manchester United din acest sezon și înregistrând un singur gol. Sud-americanul a fost folosit doar 17 minute în urmă cu două etape, la derby-ul cu Manchester City, 1-3, și alte 25 de minute în remiza cu Palace, 0-0, din runda precedentă.

2014e anul în care a ajuns Alexis în Premier League, mai jucând în carieră la: Cobreloa, Colo Colo, River Plate, Udinese și Barcelona

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează