INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII PE NAȚIUNI

Emoții cu selecționerul Senegalului. Analize peste noapte, la spital!

Aliou Cisse // Foto: Imago
Aliou Cisse // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 21:53 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 23:40

Antrenorul Senegalului, Aliou Cissé, a fost externat din spital după o problemă de sănătate apărută în urma victoriei cu 3-1 în fața Camerunului .

Reprezentativa Senegalului a învins Camerunul cu 3-1 și este calificată în „optimile” Cupei Africii pe Națiuni. Dar bucuria reușitei a fost umbrită de-o problemă de sănătate cu care s-a confruntat selecționerul Aliou Cisse.

Papp acuză: „Am avut două penalty-uri. Pentru Dinamo s-ar fi dat”
Petrolul - Dinamo
Papp acuză: „Am avut două penalty-uri. Pentru Dinamo s-ar fi dat”

Deși la conferința de presă de după meci n-a părut să aibă ceva, ulterior a fost transportat la spital. Potrivit postului Canal+Afrique, el s-ar fi simțit rău și a rămas peste noapte în clinica unde i s-au făcut și analize.

Aliou Cisse a ieșit din spital

Aceeași publicație a relatat că, în cursul zilei de sâmbătă, tehnicianul african a primit tratament pentru o „patologie infecțioasă benignă”, la care a răspuns pozitiv. El a fost vizitat și de o parte a delegației Senegalului.

„Este OK”, a asigurat purtătorul de cuvânt al reprezentativei Senegalului, Kara Thioune. Iar sâmbătă seară, Federația a publicat și un comunicat, în care se precizează că selecționerul se simte bine și că a fost eliberat din spital: „E din nou cu echipa, în cantonament”.

Aliou Cisse și-a pierdut 11 membri ai familiei în 2002

Aliou Cisse a trăit o adevărată dramă în 2002. La doar trei luni după Mondialul găzduit de Japonia și Coreea de Sud, pe 26 septembrie 2002, familia lui a fost lovită de o tragedie imensă.

Unsprezece membri, printre care și sora lui, dar și unchi, mătuși și verișori, au pierit în accidentul suferit de nava „Le Joola”, în largul coastei Gambiei.

Au murit 1.863 de persoane, al doilea cel mai mare dezastru non-militar din istoria maritimă

Numărul total al victimelor a fost imens: 1.863 de persoane au murit înecate atunci în ceea ce a devenit al doilea cel mai mare dezastru non-militar din istoria maritimă.

Nava se deplasa din portul orașului Ziguinchor din partea de sud a Senegalului spre capitala Dakar, când, la mijlocul distanței a fost lovită de o furtună puternică care a răsturnat-o.

Cauza scufundării a fost supraîncărcarea navei

Pe lângă marea agitată și vântul puternic, cauza scufundării a fost și supraîncărcarea navei care avea o capacitate de doar 536 de persoane plus 44 de membri ai echipajului.

Totuși pe ea au fost înghesuite aproape 2.000 de persoane. În plus, nava nu avea bărci de salvare, iar vestele erau insuficiente, așa că oamenii aflați pe ea nu au avut nicio șansă.

Mai puteți citi:

Unde s-a „refugiat” Ianis Stoica și cu cine s-a antrenat în ultimele zile

Răducioiu dă de pământ cu Zeljko Kopic: „Un dezastru! Nu poți spune asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează