INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO O vedetă de la Manchester United a sărit în ajutorul celei mai frumoase fotbaliste din lume » Cum a salvat-o în club

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 13:21 / Actualizat duminica, 30 aprilie 2023 14:19

Alisha Lehmann, considerată cea mai sexy fotbalistă în activitate, a fost ajutată de Marcus Rashford, vedeta lui Manchester United, într-un club.

Presa din Anglia scrie că cei doi se aflau într-un club din Manchester, acolo unde au venit separat, când Rashford a sărit în ajutorul ei.

Alisha Lehmann, ajutată de Marcus Rashford

Potrivit martorilor, fotbalista de la Aston Villa, a fost înconjurată de un grup de bărbați, dar Marcus Rashford a intervenit rapid.

A invitat-o pe aceasta în secțiunea sa VIP din club. „Marcus a eliberat o masă și i-a invitat pe Alisha și pe prietenii ei. Era prima dată când se vedeau, dar el știa cine e ea. Au vorbit puțin, ea i-a mulțumit și au continuat să petreacă, separat”, notează presa din Anglia.

Instagram @Alisha Lehmann
Instagram @Alisha Lehmann
Instagram @Alisha Lehmann
Instagram @Alisha Lehmann
+45 FOTO

Propunere de 100.000 de euro pentru Alisha Lehmann 

Jucătoarei lui Aston Villa i s-au oferit 80.000 de lire sterline (în jur de 100.000 de euro) pentru a-și face cont pe site-ul My.Club, rivalul OnlyFans Alisha Lehmann a devenit cea mai urmărită sportivă pe rețelele sociale în Elveția, ea depășindu-l astfel pe Roger Federer.  

Fotbalista care evoluează la Aston Villa are 11,6 milioane de urmăritori, în timp ce fostul jucător de tenis a rămas la 11,2 milioane. 

Citește și: 

Tulburarea de care suferă David Beckham: „Aștept să doarmă lumea, apoi încep. Știu că e ciudat”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează