INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Se pune la cale All Star Game european: Cel mai bun 11 din Premier League vs. crema celor mai puternice echipe din Top 4 campionate

Haaland, De Bruyne și Lewandowski, Foto: Imago Images
Haaland, De Bruyne și Lewandowski, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 15:33 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 16:02

The Times dezvăluie că se pune la cale proiectul unor confruntări între cel mai bun 11 din Premier League și crema celor mai puternice echipe din Top 4 campionate: All Star Game european.

În căutare de noi provocări și de alte competiții europene, englezii vin cu o idee revoluționară. Proprietarul lui Chelsea, Todd Boehly, a lansat recent propunerea disputării unui All-Star Game european, care a fost imediat contestat de Jurgen Klopp, dar ce merge mai departe, cu o adăugire. 

Ce s-a întâmplat azi la clubul aflat pe marginea prăpastiei: „Îi anunț pe cei care mă înjură”
ANUNȚ
Ce s-a întâmplat azi la clubul aflat pe marginea prăpastiei: „Îi anunț pe cei care mă înjură”

Cel mai valoros 11 din Premier League ar urma să înfrunte, pe rând, cele mai tari formule din LaLiga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1. Programarea acestora va fi fie în pauza din vară sau în vacanța hibernală. 

Italienii chiar au aprobat inovația și și-au amintit de un meci Europa - Restul Lumii din august 1982, cu Zoff, Tardelli, Rossi și Antognoni, care au jucat mai bine decât trupa lui Platini, Zico și compania.

Haaland vs Dybala sau Lewandowski vs Mane

Dar cum ar arăta aceste echipe-fanion ale campionatelor? Premier League i-ar putea alinia pe Allison- James, Ruben Dias, Thiago Silva, Zincenko- De Bruyne, Rice, Rodri- Salah, Haaland și Luis Diaz

Asta în timp ce Serie A ar miza pe Maignan - Di Lorenzo, Skriniar, Bremer, Spinazzola - Brozovic, Milinkovic-Savic - Chiesa, Dybala, Leao și Osimhen.

LaLiga s-ar baza pe Courtois - Kounde, Militao, Gimenez, Alaba - Modric, Busquets, Pedri - Benzema, Lewandowski și Vinicius jr, iar Bundesliga pe Sommer- Frimpong, De Ligt, Gvardiol, Davies - Kimmich, Bellingham - Gnabry, Musiala, Mane și Nkunku. Asta doar la o primă strigare.

Cluburile aprobă ideea unui All Star Game european, venituri mai mari

Nici cluburile nu s-ar opune ideii revoluționare, pentru că automat s-ar genera venituri mai mari, audiențele ar fi în creștere în perioade fără competiții oficiale și concurența pentru un loc de titular în XI-le tip, sporită. 

Meciurile s-ar transmite în toată lumea și s-ar disputa după modelul NBA, NFL sau MLB. „Sper că Premier League va învăța lecția sporturilor americane”, declara Boehly. Acum ar învăța-o Europa care contează în fotbal.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un jucător important din Bundesliga va semna în vară cu Chelsea! Ar fi făcut deja vizita medicală

Un jucător al lui Manchester United a vrut plece de la echipă din cauza lui Paul Pogba!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
andyschleck
andyschleck  •  30 Septembrie 2022, 16:46

Theo Hernandez e poate cel mai bun din lume pe postul lui si voi il puneti pe Spinazzola…. Mda

enigmaticul
enigmaticul  •  30 Septembrie 2022, 16:37

Păi da, pentru bani ce nu fac ei!!!

81mada
81mada  •  30 Septembrie 2022, 16:16

In curand cluburile vor propune sa joace si noaptea ca sa castige bani!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează