INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Allegri, declarații sincere după ce a stabilit un record în Italia: "Este inutil să faci spectacol, numai rezultatele contează"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 14:43

 Distins cu a patra "Bancă de Aur",  Massimiliano Allegri admite că ”Juventus este foarte puternică, dar nu invincibilă. Spectacolul e inutil, contează rezultatele".

Niciun antrenor nu reușise să câștige de patru ori "Panchina d'Oro" până la Massimiliano Alllegri. Antrenorul de 51 de ani a stabilit și acest record la Juventus, învingându-i detașat pe Maurizio Sarri și Simone Inzaghi. Rețeta lui, made in Serie A, e simplă: "Este inutil să faci spectacol, numai rezultatele contează. Primul eșec din acest sezon cu Manchester United trebuie să ne fie o lecție, să nu ne pierdem identitatea. În fotbalul de astăzi se caută eficiența, nu să oferi divertisment, și să nu renunți deloc la ambiția de a-ți îmbunătăți jocul".

"S-a integrat minunat"

Max l-a lăudat din nou pe Cristiano Ronaldo în interviul din Gazzetta dello Sport: "Cristiano ne-a ridicat ștacheta de autostimă în Europa. El e diferit față de alții, un lunetist incredibil, l-ați văzut cu Milan? O minge bună a avut și a dat un gol. În plus, s-a integrat minunat în echipă. Sper să câștige iar Balonul de Aur, pentru că îl merită. Campionii sunt mereu impresionanți, iar Ronaldo te uimește cu cât de concentrat este asupra muncii sale". 

5scudetti a cucerit Allegri în carieră, 4 cu Juventus și unu la Milan

225de victorii are Allegri în Serie A în 368 de meciuri pe banca tehnică

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează