INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Alt Calciopoli în Italia? 16 arestări în această dimineaţă. Printre reţinuţi şi fostul căpitan al lui Lazio, Bepe Signori

Giuseppe Signori
Giuseppe Signori

Articol de - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 14:14

UPDATE // Anchetatorii au anunţat în urmă cu puţin timp că şi partida Inter - Lecce 1-0, din cadrul etapei cu numărul 30 al sezonului recent încheiat, a fost vizată pentru a fi aranjată, dar nu s-a mers pînă la capăt cu blătuirea ei pentru a se cîştiga la pariuri. Scorul partidei ar fi trebuit să fie 3-0 pentru Inter, dacă s-ar fi mers  pînă la capăt cu blatul.

Încă un scandal de corupţie ameninţă să zguduie din temelii fotbalul italian, exact cum s-a întîmplat în 2006, cînd Juventus a fost retrogradată în Liga a doua în cadrul " Calciopoli".

Poliţia italiană a operat în această dimineaţă nu mai puţin de 16 arestări, după descinderi în casele unor jucători din ligiile inferioare, conducători de cluburi, dar şi la domiciliul fostului căpitan al lui Lazio Roma, Bepe Signori.

Nouă dintre învinuiţi, printre care şi Signori, au primit arest la domiciliu, restul au fost ridicaţi şi trimişi după gratii. În total, însă, este vorba despre 30 de persoane puse sub acuzare de Procuratura din Cremona!

Toţi aceştia sînt acuzaţi de a fi constituit un grup infracţional, al cărui target era trucarea unor partide în beneficiul lor personal. Potrivit anchetatorilor, care au pornit urmărirea acum jumătate de an, se ajunsese la zeci de mii de euro de meci blătuit: "Deţinem probe indubitabile!".

Arestările au fost operate la Bari, Como, Bologna, Rimini, Pescara, Ancona, Ascoli, Ravenna, Benevento, Roma, Torino, Napoli şi Ferrara.


Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (9)
utaaradan
utaaradan  •  01 Iunie 2011, 15:42

dar de cazu ,,VALIZA'' ce se mai ascunde,pt. a se uita de el ? atitia ziaristi care tot ne arata ei,cum ,,lupta'' impotriva coruptiei,dar nu fac nici un fel de sapaturi in acest caz,poate tocmai pt. a fi uitat...

alecxs
alecxs  •  01 Iunie 2011, 13:08

Toţi aceştia sînt acuzaţi de a fi constituit un grup infracţional, al cărui target era trucarea unor partide în beneficiul lor personal. Mă da cuvintele românești nu ne mai plac? "Țintă" ce-are? "Scop" ș.a.m.d

ligax
ligax  •  01 Iunie 2011, 12:22

Vaaai......asa ceva........:)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează