INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Alt scandal la Chelsea » Mourinho l-a scos pe Terry pentru prima dată, fanii se tem că e pe făraș. Cum și-a motivat antrenorul decizia controversată

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2015 20:35

Jose Mourinho l-a înlocuit pe John Terry la pauza meciului cu City, încheiat 0-3, pentru prima dată în 177 de meciuri.

Portughezul a explicat după partidă că n-a fost vorba de vreo accidentare: "N-avea nici o problemă. Eu sînt cel care i-a dat șansa să fie la Chelsea, are încrederea mea. Dar Zouma e fundașul mai rapid și știam că City va juca pe contraatac. Terry nici n-a dansat în vestiar după meci, dar nici nu a reacționat urît. Asta a fost decizia pe care am luat-o".

Una nu prea inspirată, avînd în vedere că Chelsea a primit două goluri în repriza secundă. VEZI AICI VIDEO CU REUȘITELE LUI AGUERO, KOMPANY ȘI FERNANDINHO!

Unii fani ai lui Chelsea n-au primit schimbarea lui Terry, 34 de ani, cu prea multă bucurie, temîndu-se că încă un fotbalist important al "albaștrilor" e pe făraș, după ce Mou "a scăpat" de jucători ca Lampard sau Cech, considerați de neatins de suporteri.

Alții s-au ținut însă de glume, cum ar fi:

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează