INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDALUL "TERRY" CONTINUĂ

Altă nevastă de jucător din Premier League pe lista lui Terry

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Dezvăluirea în presă a relaţiei pe care John Terry a avut-o cu iubita fostului coechipier Wayne Bridge, Vanessa Perroncel, a deschis parcă o cutie Pandorei.

 

Pe zi ce trece apar alte poveşti. Cotidianul Daily Mirror, de pildă, susţine că Bridge nu-i singurul jucător care a avut de suferit din cauza apetitlului sexual al căpitanului "naţionalei" Angliei. "Terry s-a culcat şi cu soţia altui jucător din Premier League. E mamă a trei copii şi a fost căsătorită mulţi ani", a dezvăluit tabloidul citat, care însă n-a făcut public numele acesteia.

Acelasi Daily Mirror a preluat din presa americană un caz asemănător pînă la un punct cu acela al lui Terry. John Harkes a fost chiar dat afară din lotul SUA pentru Mondialul din 1998 după ce s-a aflat că avea o aventură cu nevasta colegului Eric Wynalda. "Sînt multe similitudini între ce ni s-a întîmplat nouă atunci şi ce se întîmplă acum în Anglia", a comentat Wynalda. 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  04 Februarie 2010, 14:13

si ce vina are omu ca lea f.u.tuut pe z.d.reentele alea sunt doar niste catele in calduri io nu vad ce vina are el in cazul asta

 •  04 Februarie 2010, 12:45

mai ziaristi de doi lei dar cealalta nu are nume?sau voi aveti surse apropiate jucatorului

Vezi toate comentariile (2)
Comentează