INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECES

Fotbalistul de 18 ani dispărut în Sevilla a fost găsit mort între două vagoane de tren

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2023 14:42 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 15:10

Poliția din Sevilla a fost confirmat că trupul neînsuflețit găsit între două vagoane de tren este al fotbalistului Alvaro Prieto (18 ani), dispărut de pe 12 octombrie.

El Pais scrie că polițiștii au găsit cadavrul fotbalistului care era legitimat la Cordoba după ce o echipă a televiziunii RTVE filma lângă un tren, pentru a relata despre dispariția fotbalistului și a filmat corpul neînsuflețit.

În imagini s-au putut observa picioarele, iar îmbrăcămintea coincidea cu cea pe care Alvaro o purta în momentul dispariției. Trupul lui Alvaro Prieto a fost găsit într-un tren oprit sub un pod al unei autostrăzi din Sevilla, exact în zona în care autoritățile îl căutau.

Acum, poliția face investigații pentru a vedea ce s-a întâmplat cu exactitate în cazul lui Alvaro.

Alvaro Prieto, dispariție misterioasă

Spaniolul petrecuse alături de prietenii lui într-un club din Sevilla. Dimineața, el s-a dus către gară, pentru că voia să se întoarcă la Cordoba. Trenul avea plecare la 07:35, dar Alvaro a pierdut trenul. Și între timp i s-a terminat bateria la telefon, astfel că nu și-a putut cumpăra alt bilet.

Alvaro Prieto a vrut să plece din Sevilla cu următorul tren, care se ducea la Barcelona, dar care oprea în Cordoba. Acesta pleca la 08:55. Nu își cumpărase bilet nici pentru acest tren și a fost dat din nou jos. De atunci, el nu a mai fost văzut.

Citește și 

Karim Benzema și-a arătat sprijinul față de victimele războiului din Fâșia Gaza, iar un fost internațional israelian l-a înjurat în 5 limbi: „Ești un fiu de c***ă”

Politicienii îi cer lui Bayern să-l dea afară pe Noussair Mazraoui și solicită ca marocanul să fie expulzat din Germania!
GERMANIA
Politicienii îi cer lui Bayern să-l dea afară pe Noussair Mazraoui și solicită ca marocanul să fie expulzat din Germania!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  16 Octombrie 2023, 15:27

...uite asa ajungi in Paradis ...Paradisul-ideea abstracta ...generoasa...inapta de a fi traita...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează