INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Alvaro Recoba îl consideră pe Messi cel mai bun fotbalist din toate timpurile, peste Maradona și Pele. Cum argumentează uruguayanul

Diego Maradona și Lionel Messi
(foto: Guliver/Getty Images)
Diego Maradona și Lionel Messi (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat sambata, 27 iulie 2019 13:32

Alvaro Recoba (43 de ani) explică de ce, din punctul său de vedere, Lionel Messi este mai bun decât Pele și Maradona.

Una dintre cele mai aprigi dezbateri din fotbal nu se va încheia prea curând. De data aceasta, este rândul lui Recoba să se implice.

14 goluriîn 68 de selecții are Recoba pentru Uruguay

Mulți spun că Maradona și Pele au fost cei mai buni, dar Messi este în top de 15 ani. Oamenii pot spune că el n-a plecat niciodată de la Barcelona. Așa este, dar colegii lui s-au schimbat, iar el este încă acolo.

Pentru mine, Messi este cel mai bun din toate timpurile. Categoric!”, a spus Recoba pentru Perform.

De asemenea, fostul jucător al lui Internazionale Milano a vorbit și despre comparația dintre Messi și Cristiano Ronaldo.

„Dacă ar fi să aleg între un meci în care joacă Messi și unul în care joacă Ronaldo, aș prefera să mă uit la meciul lui Messi”, a mai spus acesta.

Alvaro Recoba a evoluat de-a lungul carierei pentru Danubio, Nacional, Inter, Venezia, Torino și Panionios.

Palmaresul lui Recoba

  • 2X Campionatul Italiei
  • 2X Cupa Italiei
  • 2X Supercupa Italiei
  • 2X Campionatul Uruguayului
  • 1X Cupa UEFA

Citește și:

Guardiola a uitat de Messi » Reverența lui Pep pentru Phil Foden: „Este cel mai talentat fotbalist pe care l-am văzut vreodată”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  27 Iulie 2019, 22:23
Postat de romeverest pe 27 Iulie 2019, 18:16

Este prea tanar ca sa-l fi vazut la lucru pe Marele Pele !! Nu a existat un fotbalist atat de complet,precum Pele, care lovea perfect cu ambele picioare si avea in plus o lovitura de cap teribila !! Maradona si Messi sunt jucatori preponderent de picior stang, dar raman, cu siguranta, printre cei mai mari jucatori din lume !!

Cornel Dinu a jucat impotriva lui Pele si a declarat ca Messi este mai bun.Pele a fost mare,dar a jucat in competitii destul de scazute valoric ,fata de forta competitiilor in care joaca Messi.Fiecare om are dreptul la opinie,dar si eu sint de parere ca Messi este UNIC.Performantele si timpul lung decand joaca la acest nivel ,sant de neegalat pt mult timp.

romeverest
romeverest  •  27 Iulie 2019, 18:16

Este prea tanar ca sa-l fi vazut la lucru pe Marele Pele !! Nu a existat un fotbalist atat de complet,precum Pele, care lovea perfect cu ambele picioare si avea in plus o lovitura de cap teribila !! Maradona si Messi sunt jucatori preponderent de picior stang, dar raman, cu siguranta, printre cei mai mari jucatori din lume !!

antalmihai
antalmihai  •  27 Iulie 2019, 16:16

Da.... e cel mai bun ca si toti ronalzii si peleii la un loc... Cinste tie, MESSI! RESPECT!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează