INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNCURAJARE PENTRU BECKS

"Am revenit după 6 luni şi apoi am luat aurul olimpic!"

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Nu doar suporterii lui Milan şi ai "naţionalei" Angliei sînt alături de David Beckham, ci şi colegii şi foştii sportivi. Chiar unul dintre cei operaţi după o accidentare similară îl încurajează pe internaţionalul englez şi crede că mijlocaşul nu şi-a încheiat cariera.

 

"Şi eu mi-am rupt tendonul lui Ahile, dar am revenit după şase luni şi am ajuns din nou în top. Apoi am cucerit medalia de aur la Olimpiadă", declară Jury Chechi, fost gimnast italian. "Am păţit-o oe 6 iulie 1992, cu doar o lună înaintea JO de la Barcelona. Aveam 23 de ani atunci şi am crezut că totul s-a terminat. Am simţit că s-a prăbuşit lumea pe mine", a explicat fostul sportiv, acum în vîrstă de 39 de ani. Cechi avea să cucerească titlul olimpic la inele în 1996 la Atlanta, iar la Olimpiada de la Atena 2004 s-a retras cu un bronz olimpic.

 

"Nu ştiu exact care e situaţia lui, dar după părerea mea cred că poate reintra după 4 luni. Ortopedia a făcut enorme progrese şi perioada de refacere s-a scurtat. Mondialul e prea aproape şi fotbalul e un sport de contact. Recuperarea e o chestiune fizică şi psihică".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează